Palar, anunt soc la Realitatea TV: „Candidez la presedintia CJ Brasov” (VIDEO)

Conform site-ului ionelsomer.ro si a paginii de Facebook a site-ului, Ionel Palar a declarat in studioul Realitatea TV ca va candida la presedintia Consiliului Judetean Bacau.
Anuntul vine dupa putin timp de la afirmatia facuta in cadrul unei conferinte de un alt deputat cu activitate incerta in Parlamentul Romaniei, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu, care l-a acuzat pe Palar, in cuvinte nepotrivite, ca i-ar fi furat o idee.

De mentionat este ca Ionel Palar a reusit performanta sa obtina 4 mandate de deputat in Parlamentul Romaniei, fara sa faca nimic notabil pentru judetul Bacau si bacauani. Totusi, Ionel Palar detine jumatate dintr-o clinica medicala din centrul municipiului Bacau, abonata la bani publici dar si o firma care monteaza aparate de aer conditionat, in special în institutiile statului, potrivit declaratiei de interese postata pe site-ul Camerei Deputatilor.

Pentru aceste fapte deosebite, indiferent daca bacauanii sau brasovenii il vor vota pentru vreo functie publica, Ionel Palar va beneficia de o pensie speciala, pentru cele 4 mandate de stat in Parlament, la limita maxima prevazuta, adica peste 10 mii de lei pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com