Ionel Palar lauda programele guvernarii PSD. Va vota cu Valentin Ivancea?!

Deputatul Ionel Palar, in lipsa unor realizari concrete pentru cetatenii judetului Bacau dupa 16 ani de stat in Parlamentul Romaniei, a realizat astazi un video, impreuna cu primarul din Parjol, in care lauda o investitie facuta cu sprijinul echipei PSD din judetul Bacau (Sorin Brasoveanu&Valentin Ivancea), prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL 2) (program al guvernarii PSD).

FOTO: CJ Bacau

Deoarece numai in judetul Bacau sunt peste 200 de investitii majore realizate prin PNDL 2, coordonate de fostul prefect Valentin Ivancea, actual candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Bacau, Palar ar putea deveni un veritabil agent electoral al acestuia si cu siguranta va pune stampila pe candidatul social democrat.
In urma apelurilor populatiei dar si a adreselor Consiliului Judetean Bacau se va drumul bratului vestic al Centurii Ocolitoare a Bacaului, o alta realizare la care a contribuit Valentin Ivancea. Anuntul punerii in circulatie a acestei investitii a fost facut prin comunicat tot de deputatul Palar.
Intr-o postare numita ”Doi mincinosi pe podul de la Parjol”, reactie la videoclipul realizat de Ionel Palar, Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, le amiunteste celor doi, cu documente, cum stau lucrurile:

Ionel Palar si Vasile Lupu, pe podul realizat cu sprijinul CJ Bacau si al Guvernului PSD:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com