Orban il vede pe Berca in Biroul Politic Central al PNL

Intalnirea liberalilor bacauani in cadrul Delegatiei Permanente a degenerat intr-un schimb acid de replici intre liderul organizatiei si gruparea dizidenta din partid. Romeo Stavarache, presedintele PNL Bacau, a pierdut controlul asupra unei parti insemnate din organizatie. Liberalii l-au acuzat de atitudine dictatoriala, dar si de lipsa de comunicare din sanul organizatiei. Discutiile s-au concentrat pe congresul PNL, care va avea loc in perioada 5-7 martie, in capitala, unde se va alege noua echipa de conducere centrala a partidului. Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, spune ca Bacaul ar putea avea doi liberali in Biroul Politic Central al partidului. „Organizatia poate avea chiar doi membri cu functii de conducere in partid. Printre membri marcanti i-as mentiona pe Gabriel Berca, Ionel Palar sau Mihai Banu. Sau chiar primarul Stavarache. Eu voi candida pentru aceeasi functie, de prim vicepresedinte”, a dezvaluit Ludovic Orban.
Candidatura foarte probabila a lui Gabriel Berca la un loc in Biroul Politic Central al partidului ar putea pune sub semnul intrebarii calitatea de lider politic a lui Romeo Stavarache. Surse din cadrul partidului au declarat ca secretarul organizatiei, Cristian Cojocaru, a declarat in fata Delegatiei reunite ca partidul si-a pierdut substanta liberala, ajungand o grupare politica lipsita de personalitate. Cojocaru a mai cerut in sedinta ca PNL sa distribuie in Bacau carnete de partid rosii, facand aluzie la faptul ca sub comanda lui Stavarache formatiunea politica a ajuns sa semene cu Partidul Comunist.
Abordat de jurnalistii Desteptarii, Cojocaru a declarat ca partidul sufera de lipsa de viziune. aMa doare ca in PNL nu mai exista comunicare, ca discutiile nu mai au o finalitate. Poate din acest motiv, prezenta este scazuta la sedintele biroului permanent”, a afirmat Cojocaru.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com