Noul curriculum pentru clasa pregatitoare prin CCD Bacau

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau va implementa în urmatoarele zile programul de formare continua „Organizarea interdisciplinara a ofertelor de învatare, pentru formarea competentelor cheie, la scolarii mici. Cursul este avizat de Ministerul Educatiei si se va desfasura în perioada 09 – 12 ianuarie la Scoala Gimnaziala „Miron Costin” Bacau si la Scoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu” Comanesti.

Inspectoratul Scolar Bacau, CCD BacauTinerii lupta impotriva coruptiei -Gabriel Stan, directorul CCD BacauEl este coordonat de inspectorul scolar pentru învatamântul primar Rodica Leonte si de profesorul Adina Albu, care au calitatea de formatori acreditati de Ministerul Educatiei. Programul are ca scop abilitarea cadrelor didactice, în vederea aplicarii noului curriculum pentru clasa pregatitoare, în viziune interdisciplinara.„Odata cu organizarea acum a acestui curs, încercam sa venim din nou, în întâmpinarea cadrelor didactice, care predau la clasa pregatitoare, în acest an scolar.  Remarcam faptul ca noul ministru al Educatiei, domnul Remus Pricopie, a declarat de curând ca, pâna la o eventuala interventie  a Parlamentului asupra Legii Educatiei, nu se va opera nicio modificare în ceea ce priveste organizarea învatamântului prescolar si primar, ne-a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau.

 

Programul este destinat cadrelor didactice din învatamântul primar, care predau la clasa pregatitoare, în anul scolar 2012 – 2013 si care nu au fost formate pâna în prezent, cât si metodistilor I.S.J., precum si responsabililor comisiilor metodice pentru învatamântul primar, metoda de formare folosita, fiind de tip „blended learning”.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com