Nou curs de formare, la CCD Bacau, pentru profesorii care predau discipline tehnice

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau a organizat programul de formare continua „Monitori de calitate/membru evaluator la examenul de certificare a competentelor profesionale – nivelul 3,4,5”, avizat de Ministerul Educatiei si destinat persoanalului didactic – discipline tehnice, care doresc sa îsi exercite functia de evaluator / monitor de calitate, în cadrul acestor examene.Inspectoratul Scolar Bacau, CCD Bacau
Acesta a fost organizat la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Onesti, la Colegiul Tehnic „Grigore Cobalcescu” Moinesti si în Sala de conferinte a ISJ Bacau, fiind coordonat si sustinut de Mihaela – Liliana Ciuchi, inspector scolar si formator al CCD Bacau.
Scopul proiectului este achizitionarea si dezvoltarea abilitatilor de evaluare, în conditii de examen, prin însusirea de cunostinte, deprinderi si atitudini specifice disciplinelor tehnice.
Dupa parcurgerea celor 11 teme propuse, se asteapta ca participantii sa îsi îmbunatateasca performantele si sa asigure desfasurarea unui examene de calitate, odata cu monitorizarea si evaluarea competentelor elevilor.
”Ministerul Educatiei pune un accent sporit pe calitatea evaluarii competentelor în sistem, deoarece au iesit în evidenta reale disfunctiuni, care s-au manifestat la toate tipurile de examene. De aceea, consideram ca acest curs este binevenit”, ne-a declarat Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.Tinerii lupta impotriva coruptiei -Gabriel Stan, directorul CCD Bacau

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com