Nevoia de schimbare. Sansa lui Cosmin Necula

Cosmin Necula, candidatul PSD pentru Primaria Bacau, s-a lansat ieri in campanie, cu simplitate (dupa cum am Cosmin Neculavazut la colegii care au ajuns la conferinta) si cu un slogan direct: „schimbare“. Deputatul bacauan mizeaza pe faptul ca bacauanii au perceptia corecta asupra coruptiei grotesti in care s-a scaldat administratia bacauana liberala in ultimii 12 ani, ca le pasa de orasul in care traiesc. Prin urmare, crede ca ei doresc schimbarea.

Doar timpul, campania electorala si dosarele penale care ar mai putea apare printre subordonatii primarului Stavarache vor spune cum stau lucrurile. „Mai sunt 100 de zile pâna când vom SCHIMBA în bine orasul Bacau, înlocuind coruptia si minciuna celor 12 ani de administratie PNL cu oameni noi, integri care vor aduce Bacaul pe drumul cel bun. Va asteptam alaturi de noi! SCHIMBAREA este sansa pentru VIITORUL orasului nostru!“, spune Cosmin Necula, pe pagina sa de Facebook. Echipa cu care vrea sa conduca Primaria Bacau si Consiliul Local este formata din medici, profesori si antrenori de performanta.

Necula, echipa

Bacaul liberal, organizat piramidal, prin masuri de stanga

In ultimii ani, orasul Bacau s-a transformat intr-un focar de coruptie, intr-un oras al licitatiilor trucate, al furtului organizat, al lucrarilor de proasta calitate, facute cu intarziere, dovada si milioanele de euro pierdute la finantarile europene. Nu exista loc in oras, investitie a actualei administratii, fara scandal de coruptie. DNA-ul exista din 2014 la Bacau. De protectia de care s-a bucurat pana atunci edilul Romeo Stavarache au beneficiat mai ales subordonatii, ale caror fapte au fost dosite de procurori.

Bacauanii, prin metode iscusite de manipulare, au fost invatati sa fie mandri ca sunt liberali, desi au ajuns doar asistati social, daca este sa luam in considerare nivelul veniturilor, pe ultimul loc in tara si subventiile date electoral pentru pensionari, profesori, elevi, etc. Singurele firme care au prosperat in Bacaul ultimului deceniu sunt cele care s-au bransat direct la bugetul municipiului Bacau. Cladirile de sticla apaute in municipiu sunt ale parvenitilor politici, care si-au dorit sa devina „rentieri“ pe viata, sa-si aiba asigurat viitorul lor si al familiilor lor.30 Avenue

Cosmin Necula dar si orice alt candidat, cu exceptia celui liberal, pot miza electoral doar pe schimbare. Fenomen care sperie un segment semnficativ al populatiei din Bacau, cocotat in institutii sau favorizat prin cheltuirea bugetului local, in mod preferential.

In urmatoarea perioada, pana la alegeri, se anunta o lupta intre „restul lumii“ si candidatul PNL pentru municipiu, Dragos Luchian. In timp ce candidatii aflati in opozitie fata de actuala putere au la indemana posibilitatea unui discurs acuzator, care de pe urma faptelor liberalilor bacauani, poate acoperi o buna parte a Codului Penal si al legii 78/2000, referitoare la faptele de coruptie, candidatul PNL, Dragos Luchian are in maini, prin liberalii din Consiliul Local si executivul Primariei, intreg bugetul municipiului Bacau. Pensionarii vor primi tichete, profesorii si elevii vor fi premiati iar sumele vor fi consistente. Tocmai de accea, o buna parte din populatia municipiului Bacau ar putea inchide ochii la lucrurile grave din oras, cum ar fi investitiile la Spitalul Municipal, Insula de Agrement, strada Milcov-Caragiale sau la gropile din asfalt si mizeria generalizata. Ramane de vazut cat de mult conteaza pentru bacauani viziunea unui viitor in Bacau sau pomenile preelectorale si electoraleSe reabiliteaza strada Milcov

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com