Narcis Ianau, la marsul impotriva drogurilor

Bacauanul Narcis Ianau, “marele pierzator” al concursului “Romanii au talent” a iesit iar în prim plan, la mitingul împotriva drogurilor „etnobotanice” organizat în data de 9 mai în Bacau. Peste 1500 de elevi ai liceelor bacauane au scandat lozinci împotriva consumului de droguri usoare. În ultima perioada, în municipiul Bacau s-au îmultit magazinele care ofera stupefiante, iar numarul tinerilor dependenti aflati în evidentele autoritatlor a crescut exponential. “Cunosc foarte multi consumatori de droguri, acest viciu este foarte extins. Consumul de astfel de substante face rau si este împotriva lui Dumnezeu”, afirma Narcis Ianau.

 

Sute de manifestanti cu drogul în sânge

 

Unul din organizatorii evenimentului, Cristian Ghinghes, vicepresedinte al Consiliului Judetean al Elevilor (CJE), crede ca printre cei prezenti la miting, cel putin 20% sunt consumatori. “Ma bucur ca au venit în numar asa mare. S-au anuntat prin telefon si acum sunt peste 1500. Oricum, atâta timp cât drogurile se vor vinde la magazin, numarul lor va creste. Cred ca peste 20% din cei prezenti sunt consumatori de etnobotanice”, a declarat Cristian Ghinghies, vicepresedinte al Consiliului Judetean al Elevilor.

 

Marsul impotrva drogurilor a fost organizat de Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC), in colaborare cu Centrul pentru Evaluare, Prevenire si Consiliere Antidrog Bacau si Consiliul Judetean al Elevilor.

Cosmin Serboteiu este noul presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Bacau

Elevii isi desemneaza reprezentantii in Consiliul Scolar

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com