Monografia „Comuna Odobesti- izvor de istorie, traditii si valori culturale”, lansata la Ciuturesti

Pe 31 mai, în satul Ciuturesti, la casa praznicala a bisericii a avut loc lansarea cartii „Comuna Odobesti- izvor de Lansare carte Ciuturesti-Vasile Florea (1)istorie, traditii si valori culturale”, scrisa de comandorul dr. Vasile Florea.
La inceputul intalnirii a vorbit despre carte si autor dr. Ioan Mitrea, presedintele de onoare al Societatii Istoricilor din România Filiala Bacau. Despre istoria si valorile comunei Odobesti au mai vorbit Elena Grosu fosta directoare a scolii din Ciuturesti, Eugen Sandu si Elena Tâmpanariu, preotii bisericilor din Ciuturesti si Odobesti, Daniel Pruteanu si Augustin Cârlan,  învatatoarea Alexandroaie si altii.
Lansare carte Ciuturesti-Vasile Florea (3)„La activitate a fost invitat si Seful Ocolului Silvic Traian , domnul ing. Gheorghe Savu, care a avut placerea sa asculte o adevarata pledoarie în favoarea padurii facuta de autorul lucrarii. Sentimentele si emotiile traite au fost amplificate si de participarea unui mare numar de fii ai satului, printre care: fratii Costel, Gelu, Mihai si Vasile Cucu, Cristina Ciuperca, Juncu Ilie, Olteanu Petru si Constantin, Balaban Elena, Sandu Eugen, Tâmpanariu Elena, Balaban Adriana, Cristea Lansare carte Ciuturesti-Vasile Florea (2)Petru si altii“, a precizat comandorul Vasile Florea, autorul lucrarii.
Participantii la lansare au primit cate o carte, in dar, iar la final s-au bucurat de o agapa crestina, traditionala.

Lansarea Monografiei „Comuna Odobesti-Izvor de istorie, traditii si valori culturale“ a comandorului dr. Vasile Florea

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Un comentariu

  1. Ioan Gheorghe Ratiu spune:

    Dragul meu coleg si prieten te felicit pentru aceasta noua realizare publicistica de exceptie. Prin aceasta ampla monografie dedicata plaiurilor natale ai dat adevarata masura a pregatirii academice de exceptie si a sufletului tau larg si bun.
    Iti doresc multa sanatate si sa ai parte de noi realizari publicistice in viitor.
    Cu drag,
    Conf.univ. dr. Ioan Gheorghe Ratiu, Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com