Mihaela Badic, candidatul liberal la Primaria Onesti

Lucian Ciubotaru, vicepresedintele Organizatiei judetene a PNL Bacau, afirma ca Mihai Sova a devenit viceprimar al municipiului Onesti cu acordul Delegatiei Permanente a partidului. „Un acord de principiu si-a dat si Biroul Permanent al PNL, dar alegerea lui în functia de viceprimar al Onestiului a fost facuta de consilierii locali onesteni”, ne-a declarat Lucian Ciubotaru.

 

Alegerea liberalului Mihai Sova pentru aceasta functie s-a facut în absenta Mihaelei Badic, presedinte interimar al Organizatiei PNL Onesti, fapt care a alimentat unele suspiciuni vizavi de iminenta ei schimbare din functie. Liderii de la judet ai liberalilor afirma, deocamdata, contrariul. „Noi avem trei posibili candidati, din partid si din afara lui. Cel mai bine e vazuta Mihaela Badic, care se bucura de sprijin si sta cel mai bine în sondaje. Va candida persoana care sta cel mai bine în preferintele electoratului”, a mai spus Ciubotaru.

 

 

 

Mihaela Badic, actualul primar din Helegiu, afirma ca Mihai Sova nu este un lider al Organizatiei PNL Onesti. „Am fost o perioada plecata din tara. Nu stiu exact daca s-a schimbat ceva. Daca domnul Mihai Sova a fost ales viceprimar nu înseamna ca organizatia are un nou lider”, a precizat Mihaela Badic.

Mihai Sova a fost ales pentru functia de viceprimar, cu 13 voturi pentru, de consilierii PSD si PNL. Au votat împotriva democrat liberalii, care l-au propus pentru aceasta functie pe Stefan Martin.

 

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com