S-a incheiat Conferinta internationala de inginerie energetica industriala

 

Update: Astazi, 15 aprilie la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau s-a incheiat „Conferinta Internationala de inginerie industriala”, eveniment la care au luat parte specialisti in domeniu din Grecia, Franta, Moldova, Italia si Romania. Profesorul dr. Aneta Hazi a remarcat ca aceasta conferinta s-a bucurat de un real succes, in cele doua zile fiind prezentate peste 70 de lucrari stiintifice. „Aceasta conferinta are loc intr-un moment important pentru noi, cand se implinesc 50 de ani de invatamant universitar in Bacau si 35 de ani de invatamant tehnic superior. Au fost prezentate aproximativ 70 de lucrari, pe teme de eficienta energetica, de mentenanta, de energie regenerabila”, a spus universitarul bacauan, la inchiderea conferintei.

 

 

14 aprilie:

In zilele de 14 si 15 aprilie, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau are loc  “Conferinta internationala de inginerie energetica industriala”. Manifestarea, ajunsa la cea de-a opta editie, a fost deschisa  prin lucrarile unor profesori universitari bacauani.

Conf. dr. ing. Mihai Puiu, prof. univ. dr. ing. Gheorghe Hazi sau  Stefan Fratila. au efectuat studii de cercetare cu privire la efectele încalzirii în tehnologia reparatiilor de masini electrice, la realizarea unei retele electrice de 1KV, durata de viata a transformatoarelor si protectiile termice aplicate acestora, precum si impactul pe care rulmentii îl au în arderea motoarelor.

 

Conferinta Internationala de Inginerie Energetica este realizata în colaborare cu Transelectrica, Asociatia Comitetul National Român de CIGRE,  CET S.A. Bacau, Electro Standard Bacau si Camera de Comert si Industrie Bacau. Principalele teme abordate in cadrul conferintei au fost:  “Energy efficiency and renewable energy sources”, “Energy efficiency in the generation, transmission and distribution of energy”,  “Energy efficiency to consumers”, “Renewable energy sources”, “Environmental protection in power engineering”, “Energy process management and control”, “IT applied to energy processes”, “Electric equipment and devices in power engineering”, “Protections, automations, telecommunications  and  control of energy systems”, “Reliability and maintenance of power equipment”, “Energy market”. (Poze Stelian Cartacuzencu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com