Mihai Razvan Ungureanu: Avem doar doi candidati la presedentie, ceilalti sunt facuti in laborator, se plictisesc sau au orgoliul prea mare FOTO VIDEO

Fostul sef al Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, acum membru al Aliantei Crestin Liberale, a venit joi in Bacau, la sediul PDL pentru a ACLechipa Forta Civica din ACLsustine o conferinta de presa. A fost insotit de copresedintii ACL Bacau, Tudorita Lungu si deputatul Ionel Palar, de senatorul Dragos Luchian, de vicepresedintele ACL in municipiul Bacau, Vlad Secuiu, dar si de alti membri de partid.

MRU a spus ca a renuntat la proiectul Forta Civica, ca scopul principal a fost unitatea Dreptei si ca se teme cel mai mult de absenta la vot si de fraudarea alegerilor, fara sa mentioneze insa cum s-ar putea face asta. Mai mult, Mihai Razvan Ungureanu a atacat o parte dintre candidatii la prezidentiale, pe Elena Udrea, pentru scandalul pozelor de la Paris, pe Monica Macovei dar si pe Calin Popescu Tariceanu. „Cred ca Moldova va face diferenta la aceste alegeri. Sunt foarte multumit cum se misca lucrurile. Moldova nu merita sa fie periferia Romaniei“, a spus Ungureanu.

Mihai Razvan UngureanuTudorita LunguMRU afirma ca in cursa pentru prezidentiale sunt doar doi candidati care conteaza: Victor Ponta si Klaus Iohannis. „Ceilalti se impart in trei categorii: de buzunar-care au orgoliul prea mare, conceputi in laborator dar si cei care se plictisesc“, a mai spus MRU la Bacau.

Tudorita Lungu, fost  presedinte PDL Bacau, sef interimar la ACL Bacau, afirma ca primarii care au plecat la PSD au fost amenintati iar o parte, cumparati, cu bani care urmeaza sa fie dati prin proiecte. Tudorita Lungu a refuzat sa ofere exemple de primari amenintati, santajabili, cu probleme penale care provin din partid. In acelasi timp, celalalt copresedinte ACL, deputatul Ionel Palar, recunoaste ca PNL a pierdut cel putin 10 primari, dar afirma ca partidul mai are oameni in organizatiile locale.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. ela tautu spune:

    Se vorbeste despre respectarea legii, a proprietatii, a demnitatii umane. Printre acesti oameni, am vazut aparatori ai ilegalitatilor si ai celor care au facut mari nedreptati in orasul nostru . Din punctul de vedere al acestuia, al finului, proprietatea este valoroasa daca este a nasului si nu valoreaza nimic daca este a altuia care a muncit acolo peste 25 de ani. Asa intelege sa apere valorile democratiei? Cum sa avem incredere in acesti oameni care au in spate interesele baronilor, a celor imobogatiti prin tradare, inselaciune si jocuri murdare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com