Medalie de argint la Campionatul European de box pentru Albert Potoceanu de la SCM Bacau

Albert Potoceanu, legitimat la SCM Bacau/CSSM Bacau a reusit sa obtina medalia de argint la Campionatul European de Box-Cadeti, la categoria grea-105 kg.
În gala finala, supergreul de la Bacau, unde este antrenat de Relu Auras, a facut un meci bun în fata celui mai valoros pugilist de la Europene, dar a fost nevoit sa se recunoasca învins la puncte de ucraineanul Dmitro Beniuh, dupa ce în semifinale bacauanul se impusese la puncte printr-o decizie unanima în fata ungurului Zsolt Dudas. “Albert Potoceanu a boxat de la egal cu sportivul din Ucraina, doar lipsa de experienta si–a spus cuvântul. A luptat contra celui mai valoros boxer de la Europene, dar cu toate astea Albert a fost la înaltime. Medalia de argint confirma caboxul românesc vine tare din urma, iar Bacaul are viitor. A pierdut un meci, dar a câstigat argintul european”, precizeaz? Relu Auras, antrenor emerit coordonator.
„În semifinale, Albert Potoceanu s-a impus la puncte printr-o decizie unanima în fata ungurului Zsolt Dudas. Boxerul maghiar a fost numarat de doua ori în reprizele 1 si 2.În finala, Potoceanu va urca în ring contra ucraineanului Dmytro Beniukh.Europenele de cadeti au programat întreceri la 20 de categorii. România a aliniat 19 boxeri la startul competitiei si a încheiat cu un bilant de sapte medalii, una de aur, una de argint si cinci de bronz“, se arata într-un comunicat al SCM Bacau.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com