Martin Luther King, III vine in Romania sa predice despre societatea civila si drepturile omului

Ambasada SUA organizeaza manifestarea  „O seara cu Martin Luther King, III”,  în care fiul cel mare al lui Martin Luther King, Jr. va sustine un discurs pe tema implicarii societatii civile.

FOTO: http://www.politico.com

Evenimentul are loc marti, 10 octombrie, de la ora 19, in Aula Academiei de Studii Economice din Bucuresti, aflata la parter.

„Discursul va fi sustinut în limba engleza, în prezenta unei audiente formate din reprezentanti ai mediului academic, ai organizatiilor guvernamentale si non-guvernamentale, precum si din studenti si alumni ai unor programe de schimb educational si cultural desfasurate în Statele Unite ale Americii. Discursul va fi urmat de o sesiune de întrebari si raspunsuri. Martin Luther King, III este prezent în România la invitatia Ambasadei SUA pentru a încuraja implicarea civica si respectarea drepturilor omului. Pe parcursul vizitei se va întâlni cu reprezentanti ai partidelor politice, ai societatii civile, ai cultelor religioase si cu membrii ai comunitatii americane. Invitatul american va vizita orasul Brasov unde va sustine o prezentare pentru studentii de la Studii Americane de la Universitatea Transilvania în data de 12 octombrie. Mai multe informatii despre activitatiile în care se implica Martin Luther King, III puteti afla de la urmatorul link: https://www.drummajorinst.org/“, se arata intr-un comunicat al Ambasadei SUA.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com