VIDEO Au fost premiati dascalii bacauani care s-au pensionat in ultimul an. „Profesorul la final de cariera – resursa pentru viitoarele generatii”

Joi, 5 octombrie, cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru”, în colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, Municipiul Bacau si SIF Moldova, a organizat de la ora 14.00, festivitatea „Profesorul la final de cariera – resursa pentru viitoarele generatii”.
Activitatea a fost dedicata cadrelor didactice care au iesit la pensie în ultimul an scolar si a avut loc la Societatii de Investitii Financiare (SIF) Moldova, în Sala de sedinte „Ioan Maric“, in prezenta presedintelui Costel Ceocea .

Din cele 64 de cadre didactice din municipiul Bacau pensionate in ultimul an, au fost prezente mai bine de jumatate din ele, pentru a primi un premiu si o diploma. Decernarea distinctiilor a fost facuta de primarul Cosmin Necula, de Florin Lazar, seful Inspectoratului Scolar Judetean si a profesorului universitar Gabriel Leahu, directorul Casei Corpului Didactic (CCD) „Grigore Tabacaru“ din Bacau.

Proiectul „Profesorul la finl de cariera, resursa pentru viitoarele generatii“ este initiat de Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru“, cu sprijinul financiar si sustinerea municipiului Bacau, a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau si a Societatii de Investitii Financiare (SIF) Moldova.

„Scopul acestui proiect este de a aduce un omagiu cadrelor didactice aflate la final de cariera, pentru întreaga activitate didactica si anii petrecuti in slujba elevului si sa initieze atat un cadru formal, cat si unul informal, in care profesorii cu o vasta experienta didactica sa preda stafeta colegilor aflati in activitate“, a spus profesorul Leahu, directorul CCD Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com