Marmureanu si Strainu vorbesc in Bacau/OZN-uri, cutremure si parapsihologie la Salonul Cercetarii

Gheorghe Marmureanu de la Institutul National pentru Fizica Pamântului si generalul Emil Strainu, de la Centrul de Studii si Cercetari Psihotronice si Ufologice vor participa la Salonul Regional al Cercetarii si Expotehnica, care are loc in perioada 7-9 iulie, la Central Plaza din Bacau. Manifestarea este organizata de Camera de Comert si Industrie Bacau, în parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Cei doi invitati de marca vor sustine joi un discurs despre reteaua seismica nationala, infrastructura critica europeana, respectiv, despre protectia persoanelor impotriva agresiunilor de tip parapsihologic si geopatogen.

 

“Totodata, la expozitii au confirmat participarea, în calitate de expozanti, peste 40 de firme si institute/centre de cercetare – dezvoltare din România si Republica Moldova, care prezinta celor interesati produsele si serviciile proprii, din mai multe domenii”, a declarat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

In cadrul expozitiei vor fi expuse tehnologii si produse ale industriei aeronautice, echipamente si scule hidraulice/pneumatice, aparate de masura si control, masini unelte, echipamente de etichetare, pompe, accesorii, dispozitive pentru eficientizare energetica, sisteme de analiza si testare, dispozitive de protectie la agresiunile psihologice, electronica si electrotehnica, tehnologii si materiale pentru constructii, biotehnologii pentru legumicultura si horticultura, tehnologii si produse medicale, servicii de cercetare si transfer tehnologic, masini si instalatii destinate agriculturii si industriei alimentare, inginerie mecanica, turbomotoare, tehnologii pentru industria chimica si petrochimica, ecologie acvatica, securitate miniera si protectie antiexploziva, seismologie, protectia proprietatii industriale, tehnologii pentru protectia mediului etc.

Sunt asteptati la SALONUL REGIONAL AL CERCETARII si EXPOTEHNICA, în calitate de vizitatori profesionali, managerii si specialistii de la firmele care pot încheia afaceri profitabile, dar si cercetatorii, inginerii, inventatorii, studentii si publicul larg, care pot profita de diversitatea produselor expuse si de serviciile oferite de expozanti.

 

Parteneri media: Realitatea TV Bacau, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Radio ZU, Vibe FM, Kiss FM,         Magic FM, Radio Iasi, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau, Impartial de Bacau, Zile si Nopti, Sapte Seri, Bacaul economic, www.labacau.ro, www.ghidulbacaului.ro, www.agendabacau.ro, www.bacau.info.ro, www.dinbacau.ro, www.judetulbacau.ro, www.ziaruldegarda.ro, www.inimabacaului.ro, www.autenticpromotion.ro,  www.megabacau.blogspot.com.

 

Expozitiile se deschid oficial joi, 07 iulie 2011, ora 11.00 si se pot vizita zilnic între orele 10.00 –18.00. Specialistii sunt invitati sa participe GRATUIT la un amplu program de actiuni conexe, dupa cum urmeaza:

Gheorghe Marmureanu, vedeta la Salonul Cercetarii (Galerie foto-video)

Joi, 07 iulie 2011, Sala de conferinte, Central Plaza Bacau
Perioada Tema Sustine
12.00-12.30 Reteaua seismica nationala, infrastructura critica europeana Institutul National pentru Fizica Pamântului, Bucuresti
12.30-13.00 Protectia persoanelor împotriva agresiunilor de tip parapsihologic si geopatogen. Centrul de Studii si Cercetari Psihotronice si Ufologice
13.00-13.30 “Tehnologia de cultivare si valorificare a plantei energetice “Miscanthus” INMA Bucuresti
13.30-14.00 Apa – astazi si în viitor. Mihai LASCHI – Inventator
14.00-14.30 Sistem microenergetic ecologic de încalzire pentru locuinte. Benoni URSU – Inventator
14.30-15.00 Videomanualul cu lucrari practice în apicultura. Prof. Ioan URSU, inventator
16.00-17.00 Bio-fito-modulatorii de tip “Ancu Dinca”. SC DNRN & DIE SRL Bucuresti

 

Vineri, 08 iulie 2011, Sala de conferinte, Central Plaza Bacau

Perioada Tema Sustine
11.00-13.00 Bursa Contactelor între oamenii de afaceri si cercetatori Camera de Comert si Industrie Bacau
13.00-13.30 Târgurile comerciale si proprietatea intelectuala. OSIM Bucuresti
13.30-14.00 Solutii europene de internationalizare si acces la inovatie, tehnologie de vârf sau know-how. Centrul Enterprise Europe Network-RO Bacau
14.00-14.30 Dezvoltarea durabila si creatie tehnica în constructii. Facultatea de Constructii si Instalatii Iasi

 

 

 

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com