Laurentiu Neghina, reclamat pentru defaimare si calomnie

Laurentiu Neghina a fost reclamat astazi de avocatul Gelu Pamfil la Circumscriptia Electorala Onesti pentru mesaje calomnioase pe Facebook, prin intermediul angajatilor de la ziarul Ora 25. Ambii candideaza la Primaria Onesti si au scopul, declarat, de a-l da jos pe actualul primar Emil Lemnaru. Avocatul Gelu Pamfil a facut astazi o plangere si la Judecatoria Onesti, cu scopul ca mesajele calomnioase sa fie retrase de pe site-ul de socializare. Mai mult, Pamfil ii va face lui Laurentiu Neghina si o plangere penala.

Judecatorul Adrian Asavei: In functie de incadrare, pedeapsa va fi contraventionala sau penala

Judecatorul Adrian Asavei, presedintele Circumscriptiei Electorale nr 3 Onesti, a confirmat existenta plangerii. Joi va fi data o solutie, iar daca situatia se confirma, plangerea va fi indreptata spre solutionarea Politiei. „Gelu Panfil a reclamat astazi faptul ca un candidat, Laurentiu Neghina il denigreaza. Din cauza volumului de munca, a pregatirilor pentru alegeri, aceasta plangere va fi solutionata abia joi. Este posibil ca astfel de fapte sa fie declinate, spre cercetare, catre Politie. In functie de incadrarea legala se va stabili daca pedeapsa va fi contarventionala sau penala“, a precizat judecatorul Adrian Asavei.

Laurentiu Neghina: Am mai primit o amenda de 100 de milioane

Laurentiu Neghina a parut surprins de plangerea indreptata impotriva lui. Mai mult, el afirma ca actualul primar Emil Lemnaru ar fi declansat o campanie, cu fluturasi, in care li se explica onestenilor ca el candideaza pentru scopuri murdare si ca nu ar avea Bacalaureatul. Neghina a confirmat si faptul ca pentru ultimile lui actiuni a mai avut probleme cu legea. „M-a reclamat. Nu e prima oara cand am de a face cu asa ceva. Ei ii face jocul lui Emil Lemnaru. Atunci cand contezi lumea se ia de tine. Eu am mai primit o amenda de 100 de milioane, iar la ultima actiune din strada au adus jandarmii“, a spus Laurentiu Neghina.

Avocatul Gelu Pamfil: Ii fac plangere penala sa plateasca pentru aceste insulte si calomnii

Avocatul Gelu Pamfil crede ca Justitia isi va spune cuvantul in privinta lui Laurentiu Neghina. Totodata, doreste ca sa obtina prin instanta si pagube morale penru defaimarile aduse. „Eu sunt convins ca totul se va solutiona in temei legal. Prin contul de Facebook al celor de la Ora 25 mi-au fost aduse calomnii, insulte, injurii si am fost denigrat public. Nu este prima oara cand Laurentiu Neghina face asa ceva. Am reclamat aceasta situatie la Circumscriptia Electorala Onesti, la Judecatorie, cu obligatia de a face, de a scoate acele mizerii de pe internet, iar zilele viitoare ii voi face si o plangere penala“, a spus avocatul Gelu Pamfil.

Un comentariu

  1. Limba Romana spune:

    „Ei ii face jocul lui Emil Lemnaru.”

    Nici nu ma mira .. e incult si vrea la primarie .. trist !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com