Zilele Industriei in Romania si scutul antiracheta

Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta – U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite – U.S. European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S. Navy), vor  organiza doua conferinte intitulate “Zilele Industriei” in Romania. Prima va fi miercuri, 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti. Numele

sursa foto: www.antena.ro

sursa foto: www.atac.ro

hotelului si ora de incepere vor fi anuntate ulterior. Cea de-a conferinta va avea loc joi, 14 iunie 2012, la Caracal.

„Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu, Romania, in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale  al Romaniei. Toate prezentarile vor fi facute in limba engleza fara a se asigura traducerea“, se arata in comunicatul Ambasadei SUA, care citeaza USACE Europe District .

 

USACE anticipeaza ca in final se vor aproba doua contracte. Un contract va include toate facilitatile MDA, care va cuprinde toate lucrarile de infrastructura pentru intreaga suprafata a perimetrului militar american. Deoarece acest contract va contine unele informatii clasificate, contractorul general al acestuia va fi obligat sa detina o autorizatie de securitate. Cel de-al doilea contract va include toate facilitatile Fortelor Navale ale SUA, cu o infrastructura mai redusa in perimetrul elementelor sistemului de aparare antiracheta al SUA. Contractorul general nu va avea nevoie sa detina o autorizatie de securitate pentru acest contract.

Toti cei interesati trebuie sa se pre-inregistreze pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email: dayon.t.santos@usace.army.mil sau in atentia lui Jeffery Ball la Jefferey.A.Ball@usace.army.mil, cu referire la “Zilele Industriei pentru Abordarea Adaptiva in Etape in Europa, Etapa a doua – Deveselu, Romania” (“Industry Days for European Phased Adaptive Approach Phase 2 – Deveselu, Romania”). E-mailul de inregistrare trebuie sa includa numele, compania, numarul de telefon, adresa de e-mail, motivul pentru care doriti sa participati la Zilele Industriei, precum si orasul in care doriti sa participati.

„Inregistrarea trebuie facuta pana in data de 31 mai 2012.  Nu vor fi acceptate cereri dupa aceasta data, nici pe e-mail, nici telefonic. Cei interesati care nu sunt pre-inregistrati nu vor putea participa la conferinta“, se mai arata in comunicatul oficialilor americani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com