Gelu Pamfil si Laurentiu Neghina se acuza reciproc: „Esti omul lui Emil Lemnaru!“

Intre avocatul Gelu Pamfil si Laurentiu Neghina, candidati pentru Primaria Onesti, a inceput razboiul declaratiilor. Cu argumente, fiecare dovedeste ca celalalt este „omul lui Emil Lemnaru“. Dealtfel, contextul politic de la Onesti pare sa fie favorabil, in continuare, lui Emil Lemnaru, care este primar in orasul de pe Trotus de 18 ani. Dintre toti contracandidatii actualului primar, Gelu Pamfil, Gheorghe Vicol si Laurentiu Neghina par a sta cel mai bine in sondaje. Dar, mediatizarea unor aspecte negative din viata lui Laurentiu Neghina, precum si calomnierea repetata a lui Gelu Pamfil i-au facut pe acestia sa stagneze in preferintele electoratului onestean.

Laurentiu Neghina crede ca avocatul Gelu Pamfil, care a demisionat de curand din PDL, pentru a-?i depune candidatura ca independent, ar fi omul lui Emil Lemnaru. Asa isi explica si plangerile depuse de Pamfil la adresa lui pentru calomnie si defaimare. „Gelu Pamfil ii face jocul lui Emil Lemnaru in campania asta. De asta m-a reclamat“, a spus Neghina.

De partea cealalta, avocatul Gelu Pamfil argumenteaza motivele pentru care Laurentiu Neghina ar fi omul primarului Emil Lemnaru. El vine cu premise care tin de evolutia afacerilor lui Neghina, dar si de evolutia politica. „Numai un om senil ar crede ca eu sunt omul lui Emil Lemnaru. De cate ori nu l-am atacat pe Lemnaru?. Din cauza blatului intre Valerian Vreme,(fost ministru care il sustine pe Laurentiu Neghina) si Emil Lemnaru am plecat din PDL. Vreme are o intelegere cu primarul sa nu candideze la alegerile locale, iar PSD-ul va fi atent cu el si ii va da un contracandidat slab pe colegiu. Neghina este omul lui Dorinel Umbrarescu si al lui Emil Lemnaru. El stie ca este in cadere libera in sondaje, dar are rolul sa ocupe electorat astfel incat sa castige nimeni in fata actualului primar. Daca si aceste alegeri vor fi castigate de acelasi om, de Emil Lemnaru, atunci responsabil pentru asta este Neghina“, a spus Gelu Pamfil.

3 Comentarii

  1. ION LABA spune:

    LASTI,VRAJEALA 2 PDELISTI DE MARCA,NAI ALES NEGHINA.SPUNE LA OAMENI DE CE AI TAIAT PENSIA SI SALARIILE LA OAMENI,AMANDOI,CREZI CA ROMANII MAI PUN BOTUL?
    NESIMTITILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com