„Laborator didactic. Tehnici de asigurare a succesului scolar”

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau organizeaza la începutul acestei primaveri, programul de formare continua Laborator didactic. Tehnici de asigurare a succesului scolar”, avizat de Ministerul Educatiei.  Acesta a inceputt, sâmbata, 28 februarie, ora 09.00, la Colegiul National „Dimitrie Cantemir” Onesti, fiind destinat profesorilor de gimnaziu si liceu.

Scoala de vara SUA-CCD BACAU (2)Programul este coordonat si sustinut de prof. dr. Emilia Boghiu, de la Colegiul National „Dimitrie Cantemir” Onesti si de prof. dr. Doina Marinov, inspector scolar – I.S.J. Bacau.  Sunt asteptate sa participe peste 35 de cadre didactice din zona Onesti, care, în timpul  celor 30 ore de curs si aplicatii, vor parcurge o serie de  teme interesante. „Odata cu organizarea  acestui curs, încercam sa venim în întâmpinarea optiunilor colegilor nostri, care, în numar din ce în ce mai mare, doresc sa participe la programele organizate de CCD Bacau, programe avizate, sau acreditate de Ministerul Educatiei, situatie care ne bucura si ne încurajeaza. De aceea, programul amintit va fi implementat în urmatoarea perioada si pentru cadrele didactice din zona Bacau”, ne-a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

Obiectivul principal al programului urmareste abilitarea profesorilor, cu scopul  utilizarii metodelor moderne în procesul educativ, metodelor de educare a inteligentei emotionale, dar si a metodelor de învatare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com