La ce sa fii atent cand alegi operatorul DDD – PestControl Bucuresti dezinsectie si deratizare

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Ai probleme cu gandacii acasa sau la biroul companiei? Iata mai jos cateva aspecte despre morfologiagandacilor si la ce sa acorzi atentie atunci cand iti alegi furnizorul de servicii de dezinsectie si deratizare. Alege intotdeauna un operator DDD calificat, certificat, autorizat si cu experienta bogata in domeniu demonstrata in timp prin calitatea serviciilor prestate.

Gandacii negrii (de canalizare) – Morfologie si metode de dezinsectie

Gandacii  negrii traiesc de regula subsoluri umede, pivnite, in apropiere de canale de scurgere, frigidere, masini de spalat, sub podea, in pereti. Un lucru interseant este faptul ca in timpul orelor luminoase ale zilei se ascund in adaposturile intunecate, calde si sigure pe care le-au gasit, in timp ce noaptea  gandacii  ies din cuiburi pentru a-si gasi hrana. Daca vedeti  gandaci  in casa in timpul zilei, aveti o problema serioasa.

Cum se inmultesc gandacii:

Gandacii  au rata de reproducere foarte mare. Ciclul de viata al  gandacilor dureaza aproximativ 170 de zile in conditii favorabile. Pot crea cu usurinta rezistenta si prezenta lor necesita un tratament imediat pentru a se asigura ca populatia lor este redusa semnificativ si eliminata treptat. Gandacii depun oua constant, iar ouale nu sunt afectate de niciun produs biocid autorizat.

 

Prin natura sa,  gandacul  este considerat una dintre cele mai dificile si mai rezistente insecte. Gandacii  pot genera diferite alergii, si pot transmite diferite bacterii si boli cum ar fi astmul. Din acest motiv devine necesar atat eradicarea lor, cat si prevenirea lor. Acestea necesita aplicare cu preparate de calitate si specializare pentru controlul lor final.

 

PestControl-Bucuresti.ro societate autorizata de deratizare care va viziteaza locatia, dupa localizarea focarului de  gandaci  , efectueaza o operatiune de dezinsectieimpotrivaa  gandacilor  cu insecticide de noua generatie care sunt prietenoase cu mediul si omul pentru a efectua o dezinsectie sigura si eficienta pentru gandaci. Daca casa dvs., afacerea dvs. si sediile dvs., in general, au o problema cu   gandacii, specialistul PestControl-Bucuresti va va scapa odata pentru totdeauna de vizitatorii nedoriti. Compania noastra, prin personalul sau certificat cu experienta, extermina parazitii, dar poate intreprinde si prevenirea lor prin pulverizare si aplicare de geluri speciale. In cazul reaparitiei gandacilor, dupa finalizarea lucrarilor si in ciuda respectarii agreate la repetarea periodica a interventiilor, PestControl Bucuresti se angajeaza sa efectueze interventii gratuite in perioada de garantie.

Cine suntem si unde ne gasesti:

PestControl Bucuresti a fost infiintata in anul 2010 in Municipiul Bucuresti. De atunci, datorita calitatii serviciilor prestate, am devenit incet principalul operator pe piata DDD din Bucuresti si Ilfov. Lucram doar cu personal atestat si certificate iar compania detine autorizatie PMB, DSP, DSV si certificare ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si ISO 22000 – HACCP. Ne gasesti in Bucuresti, PestControl Bucuresti – Bucuresti, Sector 3, Piata Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, Nr 2 tel: (+40) 0765.44.44.22

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

 

Eficacitate garantata si servicii DDD insotite de garantie:

Eficacitatea aplicatiilor este supravegheata de personalul certificat DDD, avand cunostintele necesare si utilizand tehnici moderne si sigure de aplicare, in armonizare cu standardele de calitate si siguranta ISO si HACCP. Dupa dezinsectia   gandacilor  , compania noastra recomanda curatarea zonei pulverizate dupa a patra  a cincea zi dupa aplicare.

Caror tip de clienti ne adresam?

Daca locuinta, afacerea dvs. si facilitatile dvs. in general au o problema cu  gandacii ,compania PestControl Bucuresti de dezinsectie si deratizare , folosind in siguranta insecticidele adecvate, va va scapa de vizitatorii nedoriti odata pentru totdeauna.

In functie de amploarea fenomenului, zonele de aparitie, sunt recomandate dezinsectii periodice atat curative cat si profilactice, pentru eliminarea permanenta a gandacilor . Aceleasi date determina tipul de interventie adecvata care va fi efectuata de personalul nostrum specializat. In cazul reaparitiei gandacilor, dupa finalizarea lucrarilor si in ciuda respectarii convenite a repetarii periodice a interventiilor de dezinsectiePestControl Bucuresti  isi asuma interventii de eliminare gratuite.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti 040341 – Telefon: 0765 444 422

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com