Cat de bune sunt aspiratoarele robot!?

Aspiratorul robot a devenit aproape indispensabil în orice casa. Fie ca au programul prea incarcat pentru a face curat in casa, zilnic, fie nu-si permit sau nu considera necesar sa angajeze pe cineva pentru a le face curat in locuinta, cel mai multi cetateni prefera sa-si cumpere un aparat de ultima generatie, care sa fie cea mai buna alegere in ceea ce priveste raportul calitate/ pret.

Care este cel mai bun aspirator robot  si in ce masura acesta poate inlocui aspiratorul clasic sunt doua intrebari pe care si le pun cel mai des cei care doresc sa achizitioneze un astfel de aparat performant.

Sunt cateva criterii care sunt luate in considerare. În primul rând, un aspirator robot trebuie sa aiba un design cat mai simplu, dimensiuni reduse dar sa aiba multe functii si programe, astfel incat sa fie util cu adevarat. Un astfel de aparat digital are senzori pentru ziduri, de inaltime, se incarca automat si este programabil, de cele mai multe ori prin telecomanda. Curatenia pardoselilor din casa este asigurata in permanenta, fapt care va reduce timpul de munca pentru a face curatenia generala sau folosirea aspiratorului conventional, controlat manual.
Aspiratorul robot nu inlocuieste integral un aspirator clasic, de mari dimensiuni si cu o putere mai mare de aspirare. Pentru cei care inca nu si-au achizitionat un astfel de robot pentru curatenie este important ca acestia sa stie faptul ca ele trebuie sa beneficieze de service si garantie iar locatia in care acesta sa fie trimis pentru reperatii sa fie la indemana. Garantia minima cu care vine insotit acest aparat electrocasnic este de 2 ani dar la achizitionarea acestuia poate fi cumparata o garantie extinsa, care va scuti clientul de orice nemultumire.
Un aspirator robot bun, de firma, vine insotit de un manual de utilizare in care sunt mentionate toate detaliile. Mai mult, site-urile companiilor producatoare ofera suport video, prin telefon sau email. Avand toate acestea la indemana, clientul are posibilitatea sa se informeze corect si sa faca o alegere in cunostinta de cauza.

Unul dintre site-urile care incurajeaza achizitionarea aspiratoarelor robot a realizat un top 5 al celor mai bune aspiratoare de ultima generatie pentru 2021.

Pe primul loc in top se claseaza Robotul de aspirare Roborock Cleaner, care are si aspirator si mop si poate fi programat pentru multiple activitati. In prezent, acest tip de robot este in considerat cel mai bun robot, elegant, usor (doar 3,5 kilograme), fiind ideal atat pentru aspirarea uscata, cat si umeda, cu functia mop, pentru ca trece delicat peste toate cablurile si pragurile din casa, fara a ramane blocat in acest proces.

Pe locul 2 se plaseaza robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum, cu o putere de 50 W, cu un consum energetic ce il plaseaza Clasa A+++, 5200 mAh, s.a.

In topul amintit, pe locul 3 se plaseaza robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, 40W, 0.6 l, WI-FI, Clasa A+++, Alb care are o putere de aspirare mare, o capacitate crescuta si poate spala toate pardoselile si podelele din casa sau de la birou.
Pe locul 4 in top este clasat aspiratorul iRobot Roomba 980, Navigare iAdapt, Carpet Boost, Filtru dublu Hepa, Curatare AeroForce, Negru/Maro. Este un aspirator folosit doar la suprafete uscate sau mochete/ covoare care nu au perii mai lungi de 2 cm.
Robotul care este situat pe locul 5, Roomba 981 iAdapt 2.0 si WiFi este folosit mai ales pentru lustruirea si curatarea podelelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com