Jurnalistul Razvan Sendrea candideaza pentru presedentia Consiliului Judetean Bacau din partea lui Dan Diaconescu

Cunoscutul ziarist bacauan Razvan Sendrea, care a lucrat ca redactor sef adjunct la Monitorul de Bacau, ca redactor al Trustului Desteptarea iar acum, ca redactor sef al saptamanalului Impartial de Bacau candideaza la presedentia Consiliului Judetean Bacau din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Razvan Sendrea are 32 de ani si este casatorit. Absolvent al Universitatii Bacau, specializarea Litere, crede ca a venit momentul sa se implice in bucataria comunitatii ca si politician. I s-a ivit o poarta deschisa dupa ce vechea structura a PP-DD Bacau, condusa de Costica Marcu, a fost zburata afara de conducerea de la Bucuresti, pentru rezultate slabe si o prietenie mult prea stransa cu actualul edil Romeo Stavarache. „Candidez pentru ca mi s-a oferit aceasta sansa. Dupa zece ani de facut campanii, cred ca am acumulat suficienta experienta încât sa pornesc pe acest drum. Consider ca în judetul Bacau se pot face mult mai multe decât s-au facut pâna acum si, pe fondul unor nemultumiri generalizate, cred în sansa mea si a partidului care m-a desemnat pentru aceasta candidatura“, a precizat Razvan Sendrea.

Varsta nu pare un impediment pentru Razvan Sendrea. Actualul presedinte al CJ Bacau, Dragos Benea (37 de ani) a cucerit primul mandat la doar 29 de ani, dupa ce anterior a activat in presa dar si in administratie, in Primaria Bacau.

Razvan Sendrea vrea sase mandate de consilier judetean

Pe lista de consilieri, la prima pozitie se afla tot Razvan Sendrea. El crede ca ar putea obtine chiar sase mandate de consilier judetean, daca va duce o campanie buna. „Tinta noastra este sa obtinem rezultate bune si cel putin sase mandate de consilier la judet“, a mai spus Sendrea.

 

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com