Idei si tehnologie la „Concursul National de Creativitate Digitala “ExplorIT

Concursul National de Creativitate Digitala “ExplorIT” se afla la a treia editie, iar tema de anul acesta este “Ideas vs. Technology”. Concurentii îsi pot înscrie proiectele pe site-ul oficial, www.explor-it.info, pâna la data de 6 mai 2012. În urma unei preselectii care va avea loc între 6-8 mai, vor fi alesi 50 de participanti din întreaga tara, care, în grupe de maximum 2 elevi, vor fi creat cele mai bine puse la punct proiecte pe cele 7 sectiuni ale concursului, împartite între 2 categorii:

I.       IT  Web Development, Desktop Apps, eLearning, Mobile Apps

II.      Media, Photo, Video, Digital Arts

„Concursul National de Creativitate Digitala “ExplorIT” este un eveniment izvorât din entuziasmul si vointa a 17 liceeni bacauani, sub îndrumarea catedrei de Informatica si T.I.C. a C.N. “Ferdinand I” Bacau”, a precizat Alexandru Olariu, organizator ExplorIT in Bacau.

Etapa finala a concursului National de Creativitate Digitala “ExplorIT” va avea loc între 17 si 20 mai 2012 la Colegiul National “Ferdinand I” Bacau. Juriul, format din 12 specialisti în IT si Media, va fi cel care va decide clasamentul pentru fiecare sectiune a concursului, premiile constând în bunuri materiale si bani. Fiecare participant/echipa va trebui sa-si sustina proiectul în fata celorlalti concurenti, organizatorilor, profesorilor coordonatori si a juriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com