Judecatoriile din Bacau, Moinesti si Buhusi au noi sefi

De la începutul anului, urmare a concursurilor pentru functiile de conducere, care au avut loc în perioada septembrie-decembrie, judecatoriile din Bacau, Moinesti si Buhusi au noi presedinti. S-au produs schimbari si la nivelul conducerii unor parchete din judetul Bacau.
Urmare a concursurilor organizate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) prin intermediul Institutului National al Magistraturii, în perioada 9 septembrie-9 decembrie, mai multe instante din judetul Bacau si-au schimbat conducerea. Numirile în functii sunt valabile pâna pe 1 ianuarie 2020. Ancuta Blanariu, de la Judecatoria Roman, a devenit presedintele Judecatoriei Bacau. O înlocuieste din functie pe judecatorul Simona Carmen Panfil, care a ocupat functia în ultimile luni cu delegatie. Adina Mihaela Paun, care în ultima perioada a avut delegatie sa conduca Judecatoria Buhusi a fost reconfirmata pe functie în urma examenului de la INM. Un mandat de trei ani, de presedinte, a primit si judecatorul Nela-Carmen Patilea care conduce de la 1 ianuarie Judecatoria Moinesti, post ocupat în ultimile luni de judecatorul Daniel Darie.
În urma concursurilor organizate pentru functiile de conducere ale parchetelor au primit numiri pe functii procurorii Daniel Stefan – prim procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, Iuliana Perju-prim procuror la Parchetul de pe lânga Judecatoria Buhusi si Constantin Horatiu Stângaciu, prim procuror adjunct al Parchetul de pe lânga Judecatoria Bacau.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com