Infractorul liberal Relu Fenechiu

Liberalul Relu Fenechiu este un infractor, un hot. Asta este concluzia Justitiei din Romania. Influent, arogant si „instarit,

Infractorul Fenechiu nu are gusturi rele la masini

Infractorul Fenechiu nu are gusturi rele la masini

Fenechiu a Fenechiu (1)avut un cuvant important de spus in organizatiile PNL din Moldova dar si in institutiile in care si-a impus oamenii. Dosarul Transformatorul este mai vechi de 10 ani. Un dosar clar, de furt din averea statului, tergiversat un deceniu. Timp in care prezenta lui Relu Fenechiu in libertate a produs efecte. Liderul liberal este acum, impreuna cu fratele sau Lucian si cu Mihai Bogdan Damian la Penitenciarul din Iasi, unde are de ispasit cinci ani de inchisoare. Din cadrul SISEE Moldova au fost condamnati fostii sefi, Ioan Turbatu si Petru Andronache, la sase si sapte ani de inchisoare.  Justitia le mai cere celor cinci indivizi peste 5,7 milioane de lei, drept daune materiale fata de societatea de stat. Ca si in alte cazuri (Corneliu Iacubov, s.a.) actiunile politicienilor romani s-au dovedit  ireversibile si au condus, treptat, la distrugerea societatilor de stat si la subminarea economiei nationale.

Generatia de politicieni instalata dupa Revolutie la butoanele tarii si economiei este tot mai des asimilata unui grup infractional organizat. Condamnarea lor, a celor dovediti drept infractori, aduce mult asteptata schimbare de generatie si lasa loc de speranta, pentru cei multi si napastuiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com