Hram la Magura-Galerie foto

Au participat astazi la ceremonia religioasa, de  hramul Bisericii Sf. Apostol si Evanghelist Ioan, PS Ioachim Bacauanul, insotit de un Pr radu Grigoras, ridicat in rang de iconom stavrafor (2)Hram Magura (11)sobor de preoti si maici, sute de localnici dar si oameni politici. Printre acestia se numara primarul bacauan Romeo Stavarache, deputatul Lucian Ciubotaru, Corneliu Pricopie, directorul Agentiei de Dezvoltare Locala dar si edilul din Magura, Constantin Traistariu. Slujba religioasa a inceput prin sfintirea unei troite, urmata de sfintirea noilor cruci care vor fi amplasate curand pe biserica si s-a incheiat cu o alta cantare bisericeasca, care a durat mai bine de doua ore, si un program artistic sustinut de copiii din comuna.

La final, preotul paroh Radu Grigoras, ctitorul curajos al Bisericii Sf Apostol si Evanghelist Ioan, a primit de la PS Ioachim Bacauanul rangul bisericesc de iconom stavofor, pentru activitatea deosebita in slujba Bisericii.

Totodata, primarul din Magura, Constantin Traistariu le-a promis celor prezenti la sarbatoare ca in maxim o luna vor fi demarate lucrarile de asfaltare la drumul principal, una din problemele arzatoare ale comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com