Giratoriul de la Liceul Economic face „victime“

Construirea sensului giratoriu in intersectia de la Colegiul Economic „Ion Ghica“ din Bacau pune la grea incercare atentia conducatorilor auto. Luni seara, din asfalt au crescut niste bucati de fier beton nesemnalizate corespunzator. Avocatul Nicu Baba  a facut cunostinta cu una din ele, lovindu-si masina. Rezultatul: o paguba semnificativa. „Seara, pe la 19.30, am trecut prin giratoriu si mi-am spart oglinda la masina (Volvo). Nu aveam cum sa stiu ca in asfalt se pun bucati metalice, fara a se respecta normele legale de semnalizare. Nu am Casco, dar nu ma voi lasa pana nu voi obtine despagubiri. Voi chema in instanta Primaria Bacau si firma care realizeaza lucrarea. Am dovada de la Politie pentru acest incident rutier“, a spus avocatul Nicu Baba.

Sensul giratoriu este realizat de SC Instal Design Bacau, iar valoarea lucrarilor este de 452.869 de lei. Proiectula  mai costat 70 de mii de lei si a fost facut de Wareso Prod SRL.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Un comentariu

  1. ciribaboi spune:

    Cam piperat acest giratoriu la pret, de proiect…, ce sa mai spun, cineva isi baga mana pana la sold in buzunarele contribuabililor bacauani!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com