Gheorghe Humulescu renunta la sefia DNA Bacau. Prim procurorul Felix Banila ramane in functie la Parchetul Tribunalului Bacau pana in 2017

Consiliul Superior al Magistraturii a luat zilele acestea hotarari importante in ceea ce priveste conducerea parchetelor, care Procurorul sef Felix Banila DNA Bacaufunctioneaza pe langa instantele bacauane. Pe 18 decembrie CSM a hotarat eliberarea din functie, la cerere, a procurorului sef Gheorghe Manuel Humulescu, din cadrul Serviciului Teritorial Bacau al Directiei Nationale Anticoruptie.  Acesta va primi post la Parchetul Curtii de Apel din Bacau, din data de 15 ianuarie 2014.

Urmare a examenelor sustinute si a rezultatelor profesionale, Felix Oliver Banila a primit numirea pentru aceeasi functie de prim Parchetul Tribunalului BacauTribunalul Bacauprocuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau pentru urmatorii ani. Noul mandat expira pe 1 ianuarie 2017. Hotararea a fost semnata de presedintele CSM, Oana Schmidt Haineala, pe 11 decembrie.

O alta numire importanta in justitia regionala reprezinta detasarea procurorului Liviu Nicolae Ionascu, in ultima perioada, procuror la Curtea de Apel Bacau, in functia de procuror sef al sectiei penale a Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com