George Hristescu va da in judecata statul roman

George Hristescu (PPDD), candidat in diaspora, Colegiul 3 Deputati, contesta castigarea alegerilor de Mircea Lubanovici (PDL), pe motiv ca cei angajati la cabinetul deputatului (in mandatul 2008-2012) au facut parte si din comisia de la sectia de votare din Portland. Mai mult, romanii din SUA au fost influentati si intimidati si prin alte mijloace.

Daca in tara, romanii au votat masiv cu Uniunea Social Liberala, dorindu-si schimbarea, in diaspora influentele PDL-iste (ARD-iste), intarite prin aparatul extern al statului roman si-au spus cuvantul.

George Hristescu, Dan Diaconescu„Candidatul PPDD pentru Diaspora omul de afaceri George Hristescu anunta ca, în urma contestatiei depuse la Biroul Electoral Central din România fata de re-alegerea dep. Mircea Lubanovici (PDL) în data de 10 Decembrie, va actiona institutia statului român în instanta.  Aceasta deoarece, desi depusa conform legii imediat dupa anuntarea rezultatelor alegerilor în Colegiul 3 Circumscriptia 43 Diaspora, contestatia nu a fost luata în considerare spre solutionare, iar candidatul PDL a fost validat în functie netinându-se cont de existenta acestei contestatii.  Mai mult, biroul de campanie al candidatului PPDD a fost informat ca si Partidul Ecologist Român (PER), prin candidatul sau George Sîngeorzan, a avansat, separat, o contestatie de aceeasi maniera la  adresa aceluiasi Lubanovici. Reprezentantul PPDD considera ca rezultatul a fost din nou viciat, ca acum patru ani, din comisia de votare la Portland OR facând parte membri ai biroului de deputat al lui Mircea Lubanovici.  Este vorba din nou despre „legendarii”:  Ioan „Nelu” Ciorba –consilier personal al lui Lubanovici, Ioan Dan Danaila –presedintele PDL–Oregon si fost general de informatii Divizia a IV-a în România, cât si Lucica McNeff-Dragomir –part-timer al oficiosului PDL în SUA, revista „Romanian Times” din localitate, sponsorizata probabil din sumele forfetare ale dep. Lubanovici. Conform datelor anuntate oficial, candidatul PDL a obtinut cu 46 de voturi mai mult pentru a nu se trece la redistribuire, unde ar fi pierdut alegerile. Alte nereguli constatate: persoanele care au venit la vot în cursul zilei au fost intimidate prin fotografierea lor cu blitz, contrar vointei lor. Cine doreste mai multe detalii legate de continutul contestatiei depuse la BEC de catre candidatul PPDD este rugat sa trimita un email pe adresa:  campanie@mail.com Dl George Hristescu este hotarât sa epuizeze toate caile legale de atac în instanta, inclusiv cele la nivel de Uniunea Europeana. Asanarea societatii de mafia securisto-rosie care a supus România din momentul în care Ion Iliescu a rânjit pe micul ecran în Decembrie ’89 începe acum si nu se va opri decât cu rezultate concrete“, se arata in comunicatul semnat de George Hristescu.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com