Gala Premiilor Comunitatii Bacauane 2016

Joi, de la ora 19, la Complexul Levisticum din Bacau s-a desfasurat Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, eveniment festiv de amploare organizat anual de Fundatia de Sprijin Comunitar. Au luat premii pentru implicarea în comunitate preotul Gabriel Ichim, Ramona Stanciu, compania Sir Safety si Habitat for Humanity.Gala FSC (2)

Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) a organizat joi, 20 mai, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, la care au participat 260 de persoane, din mediul economic, institutional si al organizatiilor non-guvernamentale. Gala a fost prezentata de vedeta de televiziune Dan Negru. Soprana Gabriela Istoc, copiii de la „Cluburile cu Lipici“ ale FSC dar si trupa Unknown Crew au creat atmosfera.  A urmat o tombola cu premii dar si o licitatie pentru obiectele valoroase puse la vânzare de Fundatia de Sprijin Comunitar, cu scopul de strânge bani pentru persoanele aflate în situatie de risc. La Gala Premiilor Comunitatii Bacauane s-au facut 33 de nominalizari iar juriul a selectat 15 finalisti. Jurnalistii i-au premiat pe Irina si Marcel Stanciuc pentru eleganta vestimentara.Gala FSC (1)

Preotul Gabriel Radu-Ichim, despre care ziarul Adevarul a relatat cum a îngropat pe cheltuiala lui mortii de la Morga Spitalului Judetean din Bacau, care eeste paroh la biserica surzilor din municipiu, a primit premiul de excelenta, pentru întreaga activitate dusa în sprijinul persoanelor cu dizabilitati si a celor surdo-mute  La categoria „persoane fizice“, pentru întreeaga activitate de sustinere a familiilor care au copii cu autism a fost premiata Ramona Stanciu, de la Asociatia Parintilor Copiiilor Autisti. Cunoscutul ONG Habitat for Humanity a fost premiat pentru proiectul „Big Build 2015“ iar compania Sir Safety, pentru proiectul „Sprijin pentru servicii comunitare“.Gala FSC (3)

Si din punct de vedere financiar evenimentul a fost un succes, pentru al doilea an consecutiv suma totala stransa depasind 40.000 de euro, bani care reprezinta un sprijin important pentru continuarea proiectelor sociale medicale si educationale oferite de FSC unui numar de peste 6000 de persoane din judetul Bacau.

 

Total incasari din sponsorizari si donatii – aproximativ 43.750 euro, dintre care, 24.700 euro din pachetele de sponsorizare pre-eveniment, si 19.050 euro in cadrul evenimentului din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale (9450 euro), vanzarea biletelor de tombola (1.520 euro), si licitatia cu strigare (8110 euro).

 

La licitatia serii care a fost unul dintre cele mai incitante si gustate momente, desfasurata in mai multe reprize, au fost licitate:

  1. O sticla de vin de colectie Grasa de Cotnari, vinoteca, kit de somelier, din 1979 achizitionat de domnul Nick Vercruyssen de la ISSCO cu suma de 2000 de lei
  2. Racheta Simonei Halep din victoria contra Andreei Petkovic la Fed Cup, purtând semnatura sportivei, însotita de o minge jumbo si o sapca, ambele cu autograf, oferite cu sprijinul DEDEMAN si achizitionata de un participant la eveniment care a dorit sa-si pastreze anonimatul cu suma de 12000 lei.
  3. Un program complex de training pentru afaceri Business Mastery oferit de Lorand Soares Szasz achizitionat de firma Fiald Imobiliare cu suma de 6500 lei

Un set de bijuterii hand-made, unicat, continand un colier, bratara si cercei realizat cu multa  maiestrie de cei mai talentati voluntari de la Atelierul Activ Mozaic, sub îndrumarea presedintelui FSC, doamna Gabriela Achihai, achizitionat de DEDEMAN contra sumei de 7000 de lei

Un set de tablouri pictate de voluntarii FSC in cadrul AtelieruluiActiv Mozaic, achizitionat de doamna Irina Popa, brocker de asigurare partener Destine, cu suma de 9000 de lei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com