Fundatia Miscarea Populara s-a lansat la Hotel President din Bacau (FOTO)

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara au sustinut astazi, de la ora 16.00, o conferinta in sala Hotelului President din Bacau. La intalnirea cu presa au luat parte Marian Preda, presedintele Fundatiei, consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu si Daniel Funeriu dar si Elenina Nicut si Georgeta Condur.

Marian Preda (3)Sebastian Lazaroiu (1)Cei prezenti  nu au dorit sa faca publice numele celor care vor reprezenta FMP in Bacau, deoarece lista nu este definitiva, dar au anuntat ca acestea vor fi cunoscute peste o saptamana. Fundatia Miscarea Populara numara  aproximativ 6 mii de membri, iar pe adresa de contact au venit 800 de CV-uri de la persoane care doresc sa ocupe functii in noua structura.

Fundatia Miscarea Populara este croita pe valorile Dreptei politice si in curand va sustine unul dintre partidele care vor respecta principiile enuntate in statutul organizatiei. Cat despre finantare: „Va fi transparenta. Vom incerca sa atragem si fonduri europene, pe proiecte si suntem deschisi la orice fel de colaborare. In Bacau cineva deja s-a oferit sa ne dea un spatiu“, a spus Marian Preda, liderul FMP.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat ca Fundatia Miscarea Populara va organiza saptamana viitoare, in Bacau, o dezbatere pe tema coruptiei in administratia publica locala, la care vor fi invitati si bacauanii.

In Bacau s-au vehiculat mai multe nume, care ar putea face parte din aceasta fundatie cu scopuri politice. Este vorba de consilierul prezidential Gabriel Berca, fost ministru al Administratiei si Internelor dar si de scriitorul Petre Cimpoesu, director la Directia Culte si Patrimoniu.

 

Un comentariu

  1. POPA spune:

    Cred ca ar fi bine o mai mare publicitate pentru aceasta miscare . Eu nu am stiut de adunarea din Bacau , as fi mers cu mare placere , mi-am trimis adeziunea din proprie initiativa. As fi dorit sa cunosc conducerea etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com