FOTO Hramul Bacaului 2015

Organizarea Hramului Bacaului în centrul orasului a atras mai multi oameni decât în anii în care manifestarile aveau loc în zona Salii Sporturilor. Zona cuprinsa între Parcul Catedralei, Parcul Trandafirilor si Hotel Moldova s-a umplut ieri seara de bacauani, dornici sa asculte trupa Millenium dar si sa se bucure de mici si bere. Hramul Bacaului 2015
Trupa Millenium, care a concertat sâmbata seara mai bine de doua ore, a atras mii de spectatori. Nu au lipsit nici lautarii „de ocazie“, care au „concertat“ pe la mese si nici dansatorii de muzica populara încalziti de bautura. În primele zile pe scena de la Parcul Trandafirilor au urcat pe Leyla si Maria Zaharia, Ion Palade, Trupa Millenium din Chisinau. În aceasta seara bacauanii vor avea parte de muzica populara, cu Angela Rusu Maxim si Ansamblul Moinesteanca iar în ultima zi, luni, 29 iunie, îi vor asculta pe Matilda Pascal Cojocarita si Lidia Buble. Evenimentul nu a beneficat de sprijinul financiar al Primariei Bacau si este realizat din taxele luate de la comercianti. „Sunt multumit de cum a iesit acest eveniment, mai ales ca este în centru, unde le este mai usor bacauanilor sa vina. Si vremea buna a tinut cu noi“, a spus Gabi Marghiol, organizatorul evenimentului.

Lautari Hramul Bacaului (2)
În Parcul Catedralei are loc un targ al mesterilor populari si este amplasat un parc de distractii iar în parcarea Hotelului Moldova sunt terase cu mici, frigarui, peste si bere pe toate gusturile.

Lautari Hramul Bacaului (1)Mici

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com