FOTO Deputatul Cosmin Necula, reales presedinte al Organizatiei Municipale a PSD si desemnat candidat pentru Primaria Bacau

Astazi, în Sala Mare a Teatrului Bacovia din Bacau a avut loc Conferinta Organizatiei Municipale PSD. Deputatul bacauan Cosmin Necula, liderul organizatiei, a fost reconfirmat în functie de Biroul Municipal Permanent. Totodata, a fost aleasa echipa cu care va conduce organizatia. La eveniment au participat Dragos Benea, presedintele social democratilor bacauani, Sorin Brasoveanu, vicepresedinte PSD dar si Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii.

Cosmin Necula

Întâlnirea de la Sala Mare a Teatrului Municipal Bacovia a debutat cu un raport al activitatii liderului Cosmin Necula, în imagini, urmat de discursurile presedintelui PSD Bacau, Dragos Benea, dar si a ministrului Nicolae Banicioiu, venit in Bacau cu prilejul semnarii unui contract pentru realizarea unei investitii de peste 6 milioane de euro, la sectia de Oncologie a Spitalului Judetean din Bacau. Atat Dragos Benea, cat si Nicolae Banicioiu au laudat activitatea politica dar si de parlamentar a lui Cosmin Necula. In echipa de conducere a social democratilor din municipiul Bacau se mai afla lectorul universitar Ioana Stefanescu dar si medicul Ioana Dinu.

Dragos Benea a ridiculizat activitatea primarului Romeo Stavarache si a prezentat starea deplorabila in care se afla orasul. Singura investitie finalizata cu succes de Stavarache, a completat liderul social democrat, este Cimitirul Sarata 2.

PSD Bacau Municipiu Ionut Burleanu

2 Comentarii

  1. Filuta Ionescu spune:

    ….da, ce sa spunem, o groaza de vedete…..sunteti penibili!

  2. Diatriba spune:

    Mult succes, si cu siguranta va fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com