FOTO Cazare in conditii de lux pentru moinestenii evacuati

Mai multe familii  din Moinesti au fost evacuate de autoritati, pentru a fi puse în siguranta fata de pericolul explodarii unei sonde de titei, la care se fac lucrari de izolare. Ei sunt cazati si beneficiaza de toate facilitatile la Hotel Decebal din Bacau, unde pana acum au stat VIP-uri precum Chris Norman, de la Smokie, Mihaela Radulescu, Banica Junior sau Loredana Groza.

Hotel Decebal din Bacau (2)Panorama Bacau (6)33 de persoane au fost deja cazate la Hotel Decebal din centrul municipiului Bacau, care se adreseaza în general oamenilor de afaceri sau VIP-urilor. Costurile sunt suportate de Petrom, care a facut contract cu hotelul printr-o firma de turism din capitala. „Este vorba de o situatie umanitara si de aceea, am facut o oferta foarte avantajoasa, care sa ne acopere doar costurile. În afara de cazare, ei primesc si trei mese pe zi, iar cei care pleaca dimineata la munca, în Moinesti, primesc pachet“, a spus Cezar Ivanof, patronul Hotelului Decebal. Pretul unei camere single la hotelul bacauan de trei stele este de 215 lei, iar un apartament, de 450 de lei, pe noapte. Zilele acestea, numarul persoanelor evacuate, ar putea creste, pana la 50 de persoane „Le asiguram trei mese pe zi, cu felul unu si doi, dar si desert, care este apreciat mai ales de copii. Au primit tiramisu, papanasi, tarta cu brânza dar si alte preparate pe le avem în meniu“, ne-a spus Iulia Chifirut, managerul hotelului.

Firma Petrom suporta toate cheltuielile cu cazarea si transportul persoanelor evacuate din Moinesti. Dimineata, cei care au loc de munca sunt transportati cu un microbuz, pe o distanta de 50 de kilometri si adusi dupa amiaza, dupa orele 16. (Libertatea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com