Calea Moinesti si Podul de la Margineni vor fi circulabile la toamna

Lucrarile de modernizare la Calea Moinesti si Podul de la Margineni se apropie de final. Reprezentantii municipalitatii dar si ai A fost inaugurat Podul Margineni (6)constructorului au sustinut ieri o conferinta de presa, în care au facut referire la stadiul lucrarilor dar si la importanta acestui obiectiv pentru bacauani.

Modernizarea infrastructurii rutiere spre Moinesti va fi finalizata în aceasta toamna, maxim în luna octombrie. Lucrarile sunt realizate în proportie de 90%. Valoarea proiectului este este de 38,9 milioane de lei, din care contractul de lucrari este de 24 milioane de lei, a precizat Leonard Padureanu, managerul Primariei Bacau.

Pâna acum, în cadrul proiectului s-a largit Podul Margineni, de la 2 la 4 benzi de circulatie, anumite portiuni au fost realizate integral, podul de peste Trebes a fost construit integral si are acum 4 benzi. Totodata au fost efectuate lucrari de modernizare, asfaltare si largire la Calea Moinesti, care face legatura între strada Energiei, unde a fost realizat si un sens giratoriu si fosta Fabrica de Bere Margineni. Proiectul este finantat cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional, Axa 1, cu 30 de milioane de lei, nerambursabili,  deoarece Bacaul este considerat un „pol de crestere urbana“. (ADEVARUL)

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com