Fostul sediu PNL de pe strada Vasile Alecsandri din Bacau va fi transformat în centru pentru tineri

Liberalii bacauani sunt somati sa paraseasca sediul de pe strada Vasile Alecsandri pana pe 11 septembrie. Primaria Municipiului Bacau va transforma vila, pentru care liberalii plateau o chirie modica, intr-un centru de tineret. Construirea sau amenajarea unui centru, exclusiv pentru tinerii din municipiul Bacau, este o promisiune asumata in cadrul programului „Bacau – Capitala Tineretului 2017-2018” în România, care s-a desfasurat sub patronajul Presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis.
In acord cu cele asumate in cadrul editiei castigate de municipiul Bacau, drept Capitala a Tineretului din Romania, primarul Cosmin Necula anunta faptul ca sediul ce apartine municipiului va capata o utilitate publica, dedicat exclusiv activitatilor tinerilor.
„Tinerii Bacaului merita un centru pe masura angajamentelor pe care ni le-am asumat prin proiectul «Bacau – Capitala Tineretului» în România. Primaria va reabilita respectivul imobil si-l va dota astfel încât exigentele tinerilor sa fie pe deplin împlinite”, a declarat primarul Cosmin Necula, citat de Desteptarea.

PNL Bacau, evacuat de doua ori in doi ani

Organizatia Judeteana a PNL Bacau, spre deosebire de alte formatiuni politice, si-a desfasurat activitatea in imobile publice, pentru care a platit o chirie sub 200 de euro. Liberalii au folosit „Casa Cancicov“, denumita Casa Liberalilor Bacauani, in perioada in care Romeo Stavarache a fost presedintele Organizatiei Judetene PNL Bacau. Pe 14 iulie 2016, acestia au fost evacuati din sediu, dupa ce acesta a fost cumparat de proprietarul Hotelului Dumbrava. S-au mutat in al doilea sediu public ocupat de partid, care le-a revenit dupa ce PDL s-a topit in PNL (noiembrie 2014, PDL a fost absorbit de PNL). Faptul ca vor pierde vila de pe strada Vasile Alecsandri era cunoscut de aproape un an de conducerea partidului, dar pana la aceasta ora liberalii nu au gasit o solutie in ceea ce priveste sediul. Prin urmare, dupa 11 septembrie 2018, liberalii bacauani vor ajunge in strada. Dealtfel, in ultimii ani, singurele actiuni girate si de sefii partidului au fost la proteste, in strada.

Un comentariu

  1. TSD BC spune:

    Mircea, ieri Ghinghes era la ANI (si a dat si checkin boul), azi Gavriliu si Scripat sunt declarati incompatibili…
    Dovada: https://imgur.com/a/spSaqvY

    Cand scrii despre statul paralel si reprezentantul papagal „de marca” din Bacau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com