„Forumul Educational Magister“

Institutul Cultural Român, Inspectoratul Scolar al Judetului Bacau si Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacau vor organiza pe 6 mai, de la ora 15.00, în Aula ”Moldova” a Universitatii ”George Bacovia” din Bacau, Forumul Educational ”Magister”, destinat în 2015 profesorilor de limba si literatura româna, limba si literatura engleza si matematica.

CCDTema forumului este ”Relatia culturala didactica – tehnologie, la catedra” si contine o parte teoretica si una practica. ”Activitatea se desfasoara în conformitate cu politicile Ministerului Educatiei, referitoare la formarea continua a cadrelor didactice si, totodata, încurajeaza participarea acestora la astfel de manifestari. Institutia noastra promoveaza cu prioritate asemenea parteneriate, care vin în sprijinul colegilor, profesori, deoarece ele pot constitui o baza solida, pentru dezvoltarea unor proiecte viitoare de profil”, ne-a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

 

La conferinta vor participa lectori si specialisti în metodologia predarii. Un formator va sustine conferinta ”Relatia culturala didactica – tehnologie, la catedra”, iar pe grupe si specialitati se vor desfasura prezentari ale continutului si  modului de utilizare al unor lucrari ilustrative, dar si o sesiune de întrebari si raspunsuri, care va evidentia cele mai importante aspecte de ordin metodologic.

La finalul manifestarii participantii vor primi o diploma, semnata de conducerile ICR, ISJ si  CCD Bacau, de alti organizatori conveniti, dar si materiale promotionale, constând în exemplare ale câtorva din lucrarile prezentate, cataloage, brosuri. Forumul beneficiaza de implicarea a doi importanti sponsori, SIVECO România si Editura ”Niculescu”.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com