„Flori, fete, biciclete“, în cadrul campaniei „Bacauanii vor piste pentru biciclete“

Vineri, 24 iulie, de la ora 19.30, în Parcul Trandafirilor va avea loc adunarea biciclistelor din Bacau, în cadrul campaniei „Bacauanii vor piste pentru biciclete“, initiata de un grup de bloggeri si activisti din Bacau.

 

Adunarea fetelor pasionate de biciclete este programata vineri seara, în Parcul Trandafirilor, urmând ca în maximum jumatate de ora coloana cu bicicliste si biciclisti sa plece pe traseul Centru – Policlinica – strada Razboieni – Statuia Bacauanii vor piste pentru biciclete (1)lui Stefan cel Mare – strada Mihai Viteazul – Piata Tricolorului (Casa de Cultura). Încurajat de faptul ca exista din ce în ce mai multe domnisoare si doamne care merg pe bicicleta în Bacau, grupul de initiativa „Bacauanii vor piste pentru biciclete“ organizeaza un eveniment dedicat iubitoarelor acestui sport. „Noi credem ca exista feminitate si pe bicicleta si ne dorim ca vineri sa pedalam cu stil. Astfel, dress code-ul include haine vaporoase, coronite, bucle si plete în vânt si, desigur, flori în cosurile bicicletelor“, a spus Cerasela Bortos, blogger si voluntar al initiativei.

 

Actiunea a fost declarata la Primaria Bacau, astfel încât biciclistii sa se bucure de sprijinul si protectia Politiei Rutiere si al Jandarmeriei Bacau.

 

„Principalul scop al actiunii este de a forma o comunitate a fetelor din Bacau care merg cu bicicleta, urmat de dorinta noastra de a încuraja si celelalte doamne si domnisoare care poate ca ar da la pedale, însa sunt înca dominate de ideea preconceputa cum ca ciclismul e un sport pentru baieti“, a spus Cristian Ghinghes, activist si blogger, initiator al campaniei „Bacauanii vor piste pentru biciclete“.

Bacauanii vor piste pentru biciclete (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com