Expozitii cu gust si culoare organizate de CCI Bacau

In perioada 14-17 aprilie, Central Plazza este gazda a trei manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Bacau. Peste 50 de firme din 12 judete ale tarii participa, in calitate de expozanti, la Alimentexpo, Agromexpo si Plantexpo. Deasemeni, la manifestarile organizate de CCI Bacau au venit si cateva reprezentante ale unor firme de prestigiu din Austria, Franta, Germania, Italia, Suedia, China si Ungaria care au expus utilaje agricole.

 

Bacauanii care isi doresc sa cumpere produse din carne, branza si alte alimente traditionale le pot achizitiona direct de la producatori. Cel mai impozant stand, in cadrul Alimentexpo este cel al SC Agricola International, care isi prezinta oferta complexa de produse din carne. La expozitiile organizate in Bacau au luat parte si micile afaceri familiale. Din Arges sunt veniti Oana Balan si Eugen Tanase, din Bistrita Nasaud, George Draganut. Botosaniul este prezent la standuri printr-o societate din Flamanzi, Prisalact.

 

Agromexpo vine cu o oferta informativa, venita din partea institutiilor de profil, precum Camera Agricola, Directia Agricola sau Agentia de Plati si Interventie in Agricultura. In cadrul expozitiei sunt prezente reprezentante straine ale producatorilor de utilaje sau ale celor autohtoni.

 

O oferta colorata, vizibila inca de la intrarea in Central Plazza este oferita de expozantii din cadrul Plantexpo. Cu flori si rasaduri sunt prezenti Levente Sofalvi si Ugron Proiect, din Targul Mures, Ran Laura&Compani din Sibiu sau D’Aida Royal Flowers Resita.

 

„Apreciem ca aceste evenimente promotionale sunt in concordanta cu tendintele pietei si constituie un bun prilej de a relationa, negocia si vinde produsele si serviciile pe care le prezinta expozantii. Este vorba de produse din carne si brânzeturi traditionale din Moldova, Bucovina, Maramures si Transilvania, miere si produse apicole, legume si fructe conservate, dulciuri, produse vegetariene, utilaje, echipamente si accesorii pentru industria alimentara, ustensile pentru bucatarie, ambalaje, instalatii, sere, solarii, echipamente, unelte si scule pentru agricultura, furaje pentru animale, îngrasaminte, seminte, plante si accesorii pentru gradinarit, tractoare, semanatori si alte utilaje agricole”, a declarat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com