Eliberati-l pe Romeo Stavarache din arest la domiciliu!

Actiunile edilului bacauan din ultima perioada sunt aparent inexplicabile. De ce-o fi vrand sa fie pus sub control judiciar? De ce face circul asta si cere sa lucreze trei zile ca primar, cu program redus,  dintr-o camera a fostei biblioteci judetene?

Romeo StavarachePerioada in care Romeo Stavarache sta in arest la domiciliu i se scade in Romeo Stavarache, in arest la domiciliueventualitatea in care va primi condamnare cu executare. Si primarul stie asta! Si mai stie ca este trimis in judecata in doua dosare penale si ar mai putea sa apara si altele. Spre exemplu, un dosar pentru conflict de interese pentru ca si-a vandut uniformele, prin interpusi, subordonatilor de la Politia Primariei. Sau alte cazuri de mita, vehiculate timp de 10 ani, cat a avut protectie.

De ce vrea Stavarache sa fie sub control judiciar? Primarul este in arest de 7 luni, din care aproape 5 luni la domiciliu.Romeo Stavarache Intreaga perioada i se va deduce din pedeapsa, pe care, eventual, o va avea de ispasit intr-un penitenciar al Romaniei. Dosarul in care este acuzat de luare de mita este inca la Sala de Consiliu, nu are nici macar termen, iar pana la o decizie definitiva mai este drum lung. Poate 2-3 ani.

Romeo StavaracheRomeo Stavarache detine o casa imensa, cu doua etaje, pe strada Mihai Eminescu. Are o curte mare in care poate face sport, gradinarit dar si sa se dea in balansoarul din fata casei. Spre deosebire de viata din celula ( atmosfera care a experimentat-o vreo doua luni si jumatate), primarul Bacaului are acces la internet, televiziune, muzica, distractie, lectura si apa calda.  Poate scrie o carte despre inventii, despre Bacau, iar manuscrisele le poate baga ulterior in Peniteciar, pentru inca o reducere a pedepsei. Cu toate acestea, el este in arest. Stie oare domnul Stavarache cati bacauani sunt arestati la domiciliu, pentru ca nu au bani sa iasa nici macar in oras?

casa Romeo StavarachePrimarul ar trebui sa fie eliberat, sub control judiciar. Bacaul este mai sarac fara el, administratia locala se simte cu un picior in groapa si inca mai asteapta ca deciziile sa vina de pe strada Mihai Eminescu. Apoi, in cele 7 luni, procurorii si judecatorii aveau timp sa verifice probatoriul si modul de obtinere a probelor.  In cazul in care exista cea mai mica suspiciune ca Stavarache este vinovat de luare de mita, in forma continuata, trebuie eliberat, pentru ca ulterior sa-si ispaseasca intreaga  pedeapsa (minus 7-8 luni) acolo unde o fac toti infractorii.

Acceptati-i cererea de eliberare!

Un comentariu

  1. zaibarziz spune:

    Paterea mea este ca in afara de ispasirea pedepsei,ar trebui sa se procedeze si la confiscarea tuturor bunurilor care in mod sigur, nu au fost dobandite prin munca cinstita.Aaa..si sa va reamintesc, domnilor bacauani,ca dl Stavarache este alegerea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com