Elena Udrea si Ivan Patzaichin vor vorbi la „Brasov Business Days“

In perioada 28-30 septembrie Brasovul va fi gazda unui eveniment de amploare dedicat oamenilor de afaceri din România. „Brasov Business Days“, manifestare ajunsa la editia a patra, va cuprinde patru conferinte, la care vor lua parte 6-7 speakeri si un moderator, dar si 12 workshopuri. Printre vorbitori

Elena Udrea (foto Alin Leanca)

se numara specialisti in domeniul business-ului, oameni de afaceri, sportivi care au cuvant de spus despre experienta lor ca intreprinzatori. Deschiderea Brasov Business Days va fi facuta de Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii si Turismului si de Ivan Patzaichin, multiplu campion mondial si olimpic.

Evenimentul este organizat de Adesco si Newfield Consulting, în colaborare cu Junior Chamber International (JCI) si parteneri ca Microsoft, Antena1, Erdelyi Television , Bestjobs, HRBexpert, Deloitte, BCR, Bosh, Murfatlar s.a. Sunt asteptati sa participe la activitatile Brasov Business Days câteva sute de oameni de afaceri.

Evenimentul „Brasov Business Days“ este cel de-al doilea din acest an, dupa ce in perioada 30-31 martie a avut loc in orasul de pe Bega, „Timisoara Business Days“. Ultima editie 2011 a Business Days  va avea loc în Bucuresti, în perioada 29-30 noiembrie, care se anunta un eveniment de o amploare deosebita.

Cei prezenti la manifestari vor putea participa si la o tombola cu numeroase premii, de la excursii, week-end-uri romantice, iesiri de aventura, aparate foto Nikon, telefoane mobile, DVD-uri, carti de afaceri, cursuri de yahting, vinuri de colectie, rochii de gala, cosuri de produse si multe alte surprize.

Brasov Business Days,  turism de afaceri si concurs de gatit

Evenimentul va avea in plus, fata de alte actiuni Business Days si un targ si o expozitie, care se concentreza pe turism de afaceri leisure si SPA. Aici vor expune in jur de 30-35 de companii din domeniile mentionate. La targ vor fi si o serie de oferte gen last minute, pachete de business interesante sau pachete de “rasfat si relaxare”.  In paralel cu acest targ si expozitia turistica, in fiecare zi, in pauza de pranz al evenimentului Business Days se va organiza un concurs de gatit, care in prima zi va avea tematica orientata spre mancarea sanatoasa, iar a doua zi va fi o competitie de creativitate in zona mancarurilor traditionale. Participantii la Brasov Business Days vor fi juriul pentru acest targ si vor vota pentru mancarurile pe care le vor servi, castigatorul va fi ales cel care a strans cele mai multe voturi. Editia din acest an Brasov Business Days se va incheia pe 30 septembrie cu o seara de gala, în cadrul careia va avea loc un concert de musica clasica, demonstratii de tango si salsa, spectacol cu focuri si lumini, bal mascat si multa distractie, mancaruri traditionale, stropite din belsug cu vin si bere vor fi ingredientele care vor face seara de neuitat.

2 Comentarii

  1. Anca spune:

    Interesant:)

  2. Elena Udrea si Ivan Patzaichin vor vorbi la „Brasov Business Days“ | Ziarul de Garda I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You’re incredible! Thanks! your article about Elena Udrea si Ivan Patzaichin vor vorbi la „Brasov Business Days“ | Ziarul de GardaBest Regards SchaadAndy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com