Dupa 20 de zile de foame, Damaschin vrea sa moara si sa fie incinerat (foto)

Dinu Damaschin a fost adus în aceasta dimineata la Spitalul de Urgenta din Bacau, deoarece a acuzat dureri si o stare generala de sanatate alterata. „Protectorul“ Monicai Columbeanu face greva foamei si este de 20 de zile în arestul IPJ Bacau.

Dinu Damaschin a fost retinut de DIICOT/ Este acuzat de trafic de persoane si proxenetism

Dinu Damaschin, de 55 de ani, din Bacau care s-a autointitulat „tatal Monicai Gabor“, aflat în arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau de aproape 20 de zile a ajuns în spital. „Vreau sa mor, sa fiu ars, iar cenusa sa fie aruncata deasupra României. Nu sunt vinovat de nimic. Totul este un abuz, o înscenare a DIICOT. Mi se trage de la Codrut Olaru si de la comunistii lui Ilescu. Asta e mafia gulerelor albe care mi-a facut asta!“, a spus Damaschin surescitat.

29 de zile pentru Dinu Damaschin/ „Irinel mi-a facut-o, am primit amenintari!“ (Galerie Foto)

Medicul Liliana Petrescu afirma ca Dinu Damaschin nu are probleme majore de sanatate. În plus, nu se explica durerile la bila, atâta timp cât refuza mâncarea. „Are într-adevar pietre la colecist. Ele trebuie operate, dar el refuza interventia. Deocamdata nu are alte probleme de sanatate, care sa-i puna în pericol viata“, a spus dr. Liliana Petrescu.

Dinu Damaschin a stat mai multe ore în spital, pentru analize si alte investigatii.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com