Doua lacrimi gemene-Sechelariu&Stavarache

Prietenia de taina dintre Dumitru Sechelariu si Romeo Stavarache iese la iveala, din cand in cand, ca un les aflat in putrefactie, deasupra apei. Cei doi, fostul si actualul primar, au afaceri impreuna, dar dau bacauanilor aparenta unui razboi pe viata si pe moarte. De curand, Dumitru Sechelariu a declarat la propriul post de televiziune ca il vrea mort pe Romeo Stavarache. Ca i-a facut mult rau, samd.

Romeo Stavarache isi concentreaza permanent discursul pe oamenii sprijiniti de Sechelariu: Constantin Scripat, PDL, Gabriel Berca. Un discurs plin de seva, care da aparente de autenticitate.

Ce spun faptele?

Municipiul Bacau ii va plati firmei Kaufland aproximativ 2,5 milioane de euro, din bani publici, pentru terenul aflat in litigiu intre primarie si SC Transport Public. Si asta pentru ca executarea silita sa nu se faca direct pe societatea de transport, chipurile de utilitate publica. Terenul de la Kaufland i-a adus si un dosar unui actionar al SC Transport Public, Iulian Sutu, care risca sa faca puscarie, sau sa piarda totul. Cine va avea de castigat de aici?

A promis ca va da „Bacaul bacauanilor”

Aproximativ 2 milioane de euro se strang din chiriile de la Piata Centrala si Piata Sud si ajung in visteria Asociatiei FCM Bacau, condusa de fostul primar Dumitru Sechelariu. Contractul de concesionare este valabil pana in 2013, dar pentru a nu fi dubii nici aici, actualul primar Romeo Stavarache a actionat in instanta FCM-ul. Primarul Stavarache a inceput, de o vreme, sa tipe ca milioane de euro se duc in buzunarul fostului primar. Dar cum de a observat toata treaba abia dupa 7 ani de stat in fotoliul de primar? Procesul se va prelungi, probabil, chiar peste perioada de concesionare. Si de aceasta data, bucuros de toata treaba asta nu poate fi decat Dumitru Sechelariu, dar si prietenii comuni, pe care ii imparte cu Romeo Stavarache.

 

 

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: ,

Un comentariu

  1. Romeo Sechelariu si Dumitru Stavarache spune:

    Stavarache e tot un Sechelariu, doar ca e mai prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com