Copil rapit pentru o recompensa de 50 de mii de lei

Update :Copilul rapit ieri dimineata a povestit ca a fost luat de o masina BMW X5, cu numere de Italia, si momit cu bomboane. I Stanescu, de 7 ani, se afla in curtea Scolii « Domnita Maria » din Bacau. Sucevenii l-au plimbat cu masina prin tot Bacaul, dupa care au contactat familia pentru a cere bani. Potrivit primelor date, familia Stanescu avea niste afaceri in Suceava. Acestia au ramas cu o datorie de aproape 50 de mii de lei, iar cei patru „recuperatori” au incercat prin rapirea copilului sa obtina banii.

Nu-mi aduc aminte pe unde m-au dus, dar  iesisem din oras. Atunci m-am speriat putin si le-am spus ca am trecut de casa bunicilor mei. Au oprit apoi si au cumparat ceva de mancare.. În tot acest timp, ei au vorbit la telefon. Mi-au spus ca vorbesc cu bunicul”, a spus I Stanescu.

Politistii au fost alertati de mama baiatului

« Cand am auzit ca mi-au rapit baiatul, am inceput sa plang si apoi m-am dus direct la politie sa cer ajutorul » Flagrantul s-a produs in jurul orei 20.30, in parcarea de la Hotel Moldova, cand copilul a ajuns din nou la familie, iar sucevenii s-au trezit cu politia pe cap.

Patru suceveni au fost arestati marti noapte, dupa ce au incercat sa rapeasca un copil de 7 ani. Acestia au cerut in schimbul eliberarii o recompensa de 50 de mii de lei. Copilul a fost rapit marti dupa amiaza. De frica, parintii au fost de acord cu tranzactia, dar au anuntat si politia. Oamenii legii au organizat un flagrant, in urma caruia rapitorii au fost arestati, iar copilul eliberat.

In acesta dimineata, invinuitii pentru santaj si rapire au fost scosi din arestul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Bacau si dusi la Parchet pentru audieri. Aici, aproximativ 30 de cetateni de etnie roma au venit sa-i sustina. Dupa amiaza ei vor fi prezentati Tribunalului Bacau, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com