Doctorul Gabriel Axinte, ales sef al organizatiei PDL din municipiul Bacau

Democrat liberalii bacauani s-au intalnit ieri in cadrul unei sedinte in care au stabilit cateva schimbari notabile, dupa

Gabriel Axinte a revenit in forta in PDL

Gabriel Axinte a revenit in forta in PDL

 

veterinarul Axinte impaca bine lumea animalelor cu cea a politiciievolutia dezastruasa de la alegerile parlamentare din luna decembrie. Pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale PDL Bacau au candidat Gabriel Axinte si Mircea Sprianu. In urma votului secret s-a stabilit ca noul sef in Bacau sa fie Gabriel Axinte, fost consilier local dar si proprietar al clinicii veterinare „Nas rece, inima calda“. Mircea Sprianu a candidat, in luna decembrie, pentru un mandat in Parlamentul Romaniei, din partea Aliantei Romania Dreapta (ARD).

„Imi doresc sa avem mai multa liniste in cadrul organizatiei municipale, mai multa transparenta, pentru a construi o echipa puternica, care sa faca fata la viitoarele alegeri“, a spus dr. Gabriel Axinte, noul sef interimar al PDL din municipiul Bacau.

Florin Lazar -PDLpdl bacauAlegerile care au avut loc ieri in cadrul Biroului Permanent Judetean al PDL au fost determinate si de cateva demisii notabile. Fostul sef al organizatiei municipale, profesorul Florin Lazar, a decis ca e mai frumos la catedra decat in Consiliul Local sau la partid. In acelasi timp, in locul lui Mihai Banu, fost secretar al Organizatiei Judetene a PDL a fost ales Petrica Mihaila, una din cele nai vizibile voci ale democrat liberalilor din Bacau. Banu a revenit la functia pe care o avea in 2008, cu sustinerea tacita a PNL, aceea de director al Directiei Agricole Bacau. Toate functiile de conducere din PDL au caracterul de interimat, pana cand acestea vor fi validate de alegerile interne, care vor avea loc, cel mai probabil, in perioada aprilie-mai 2013.

Un comentariu

  1. Dr.Av.Mediator Vasile Botomei spune:

    Urez succes noului presdinte al organizatiei municipale PDLBacau,si noii conduceri interimare a organizatiei judetene PDL Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com