Diana Ursachi si-a lansat la Glissando prima carte: „Si ce-o sa faci acolo? Ghidul tau de burse, studii si joburi în strainatate”

Profesori universitari, cadre didactice de la Colegiul Ferdinand l, prieteni si mass-media au fost de fata la lansarea cartii „Si ce-o sa faci Diana Ursachiacolo? Ghidul tau de burse, studii si joburi în strainatate”, scrisa de Diana Ursachi, o tanara meritoasa, care a beneficiat de o suita de burse in strainatate, in ultimii sapte ani, timp în care a vazut lumea si si-a format o viziune asupra vietii. Cartea, scoasa la Editura All, se anunta a fi un bestseller deoarece trateaza un subiect de maxim interes pentru romani: Ce faci atunci cand emigrezi? Cum te descurci si ce ar trebui sa faci pentru a rezista si a te perfectiona in strainatate!

Cuvinte de lauda pentru cartea tinerei Diana Ursachi au avut si profesorii dr Dumitru Bontas si dr. Doina Cmeciu. Ghidul, care cuprinde sugestii si sfaturi pentru tinerii romani din strainatate a fost asemanata fie cu o cutie, fie cu corpul uman. Dealtfel, Doina Cmeciu s-a lansat in comparatii si speculatii asemanand cartea Dianei Ursachi cu o retea, fie ea sanguina sau osoasa-Lansare carte Diana Ursachiarhitecturala. Persoanele prezente la lansare au cumparat cate o carte si au luat un autograf de la autoare.

Diana Ursachi a primit o bursa de 100 de mii de dolari din partea SUA si pana acum a lucrat la Comisia Europeana, pentru administratia din Oregon dar si pentru Compania Nationala de Telecomunicatii din Ungaria. Acum lucreaza in consultanta, pentru o firma belgiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *