Deszapezire pe bani grei in Bacau

Zilele acestea au fost desemnati castigatorii licitatiei pentru deszapezirea municipiului Bacau. Dupa aproape patru luni de la postarea

In Bacau deszapezirea se face chiar si cand nu mai este zapada

In Bacau deszapezirea se face chiar si cand nu mai este zapada

In Bacau deszapezirea se face chiar si cand nu mai este zapada (2)

anuntului de licitatie pe site-ul public e-licitatie.ro, dupa ce firmele au curatat strazile cum au putut, in avans, fara o baza legala, au aparut castigatorii. Primaria Bacau a impartit orasul in doua loturi iar pentru serviciile de deszapezire a pus la bataie 7 milioane de lei. 3.77 ii revin firmei SC Fair Play SRL iar 3,26 frmei SC Rad Trans SRL. Ambele societati sunt clienti obisnuiti ai municipalitatii bacauane, care de regula lucreaza cu utilajele imprumutate de la altii, adevaratii beneficiari ai banilor publici.

In aceasta seara, desi temperaturile sunt cu plus, pe Podul Narcisa se lucreaza de zor. O In Bacau deszapezirea se face chiar si cand nu mai este zapada (4)basculanta si un utilaj cu escavator se chinuie sa stranga zapada si mocirla aflata intre In Bacau deszapezirea se face chiar si cand nu mai este zapada (3)bordura si balustrada podului. Firma care are acest lot vrea sa-si poata justifica in acte cheltuirea banului public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com