Deputatul Viorel Hrebenciuc a demisionat. A renuntat la functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si poate fi arestat in orice moment

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament dupa ce procurorii DNA au cerut încuvintarea arestarii preventive. Astfel, Hrebenciuc îsi perde Viorel Hrebenciuc imunitatea parlamentara, iar solicitarea DNA de arestare preventiva nu va mai fi discutata de Parlament“, se arata intr-un articol din ziarul Adevarul.

„Vorbim de o demisie a unui deputat, de un vicepresedinte al Camerei Deputatilor. ?tiu acest partid de 25 de ani. Nu se poate ca un om întrun partid atât de mare sa poata sa influenteze votul unui Congres. Este un dosar pe rol, nu l-am citit, l-am trimis mai departe la Comisia Juridica. Eu ma focusez pe campania electorala“, a anuntat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. El a precizat însa ca, pâna la o decizie definitiva a instantei, Hrebenciuc ramâne membru PSD.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , , ,

3 Comentarii

 1. newsit.ro spune:

  Va ramane ceva in urma lui Hrebenciuc. Din relatia sa cu CTP s-a nascut Guzganu’ rozaliu: http://www.newsit.ro/guzganu-rozaliu-atac-la-mega-image/

 2. Dr.Vasile Botomei apreciaza ca din domnul Viorel Hrebenciuc se poate face un foarte bun calugar al bisericii ortodoxe, si mai tarziu un mare si bun ierarh.
  In aceste conditii, ar trtebui sa dea averea la saraci, sa se calugareasca rapid, sa nu ami aiba timp DNA-ul sa-l salte din mediul politic.
  Oricum are prieteni foarte sus pusi in randul Bisericii, mai ales la Preasfintia Sa Ioachim Bacauanul Episcopul Romanului si Bacaului.
  Cele 300 de hectare le poate primi Biserica cu titlu de donatie si s-a inchis subiectul in mod elegant.
  Dupa trecerea la cele vesnice arputea fi sfintit si mai bine un calugar pomenit in veci decat un politician uitat de popor!
  Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe domnul Viorel Hrebenciuc pentru a deveni calugar! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *