Cursuri despre cultura si civilizatia americana, la CCD Bacau

În aceasta perioada, în cadrul proiectului English Access Microscholarship Bacau Program, la Casa Corpului Erika Schultes, Fulbright English Teaching Assistant (2)Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacau vor avea loc cursuri sustinute de profesorul american Erika Schultes, Fulbright English Teaching Assistant al Ambasadei SUA la Bucuresti.

Conferintele se desfasoara la Centrul ”American Corner Bacau” si au ca tematica secvente dedicate cunoasterii civilizatiei si culturii americane. Elevii vor viziona filme în care se vor prezenta obiceiurile, sarbatorile si traditiile americane, informatii referitoare la arta culinara, dezbateri pe probleme de mediu, prezentarea unor celebritati americane, dar si diferite alte activitati outdoor.

„Ne asteptam ca la sfârsitul acestui proiect de anvergura, elevii nostri sa-si îmbunatateasca vizibil nivelul de comunicare orala si scrisa în limba engleza, Gabriel Stan-CCD Bacausa acumuleze un set de cunostinte de baza, sa înteleaga cultura si modul în care functioneaza societatea americana, si, poate, ce este cel mai important, sa traverseze o experienta educationala inedita. Nu în ultimul rând acest program le va usura liceenilor participanti, accesul la studii universitare, în conditiile în care acestia intra în contact direct cu profesori de peste Ocean. Suntem onorati de interesul sporit pe care Ambasada îl manifesta fata de CCD Bacau. Aceasta situatie ne obliga sa continuam si sa dezvoltam parteneriatul cu americanii”, ne-a spus profesorul de istorie Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.

 

American Corner BacauParticipantii la aceste activitati beneficiaza de gratuitate, dar si de carti si diferite alte materiale informative. Proiectului English Access Microscholarship Bacau Program a început în noiembrie 2013 si se va finaliza în decembrie 2015. La el participa 22 de liceeni din judetul Bacau. Elevilor care au parcurs programul, le vor fi înmânate certificate, oferite de Departamentul de Stat al SUA, prin Ambasada SUA de la Bucuresti, dar si diplome, din partea Centrului ”American Corner Bacau”.

Erika Schultes, Fulbright English Teaching Assistant (1)Dealtfel, CCD Bacau promoveaza, în parteneriat cu Ambasada SUA, un set de programe culturale si educationale reprezentative, care se desfasora prin Centrul American Corner Bacau”, Centrul Regional de Resurse pentru Educatia Civica, si prin Centrul Regional pentru Studierea Holocaustului.  O parte dintre acestea sunt finantate direct de Departamentul de Stat, prin Ambasada SUA de la Bucuresti, fiind considerate proiecte de succes.

 

2 Comentarii

 1. Horia Sima spune:

  MarketGlory este un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Este un joc de browser online, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca, disponibil la urmatorul link:
  http://www.marketglory.com/strategygame/tornado2014
  Este unul dintre putinele jocuri de business in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala.

 2. elena spune:

  Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 $ lunar, oferta serioasa.
  Cei interesati trimiteti textul „JOB” la adresa de email elenaoituz@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com