Curs de formare pentru profesori, despre Holocaust, prin Departamentul de Stat al SUA

Departamentul de Stat al S.U.A. , în colaborare cu Association of Holocaust Organisations (AHO) si U.S. Holocaust Memorial Museum

steagul SUA (sursa foto kate.net/america)

(USHMM) din Washington DC, vor organiza în S.U.A., în vara acestui an, un curs de formare, cu durata de o saptamâna, pentru profesorii care predau istorie, stiinte sociale, sau literatura, pe tema predarii problematicii Holocaustului. Candidatii trebuie sa fie profesori de gimnaziu si/ sau de liceu si, pentru a intra în competitie, trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii: sa vorbesca fluent limba engleza si sa aiba recomandarea Ministerului Educatiei (M.E.C.T.S.) Pentru a participa la selectie, candidatii trebuie sa trimita un CV, cât mai complet, în limba engleza, o scrisoare de intentie, nu mai mare de o pagina, tot în limba engleza, la urmatoarele adrese electronice: d.dumitrescu2010@gmail.com si VlaicuC@state.gov.

Costurile acestui training sunt suportate de Ambasada S.U.A. din România.„Deoarece din anul 2004 la C.C.D. Bacau functioneaza un centru de formare acreditat de Ministerul Educatiei, ce se ocupa de aceasta problematica, credem ca profesorii bacauani, care au participat la activitatile desfasurate aici, au o sansa în plus de a fi selectati la acest training. Si pe aceasta cale îi invitam sa se înscrie si le dorim succes!”, ne-a declarat Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic (C.C.D.) Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com